COLORFUL iGame RTX 4070 Ultra Kaliteli mi

Reaksiyon skoru
115
Ben hazır bi sistem almak istiyorum ama içinde COLORFUL iGame RTX 4070 Ultra ekran kartı var ve markayı bilemediğim için hiç güvenemiyorum bilenler beni aydınlatabilir mi ? .
GamePower Horizon Gaming MESH Panel 750W 80+ Bronze kasasının içinde ki cpu hakkında da bilgi verir misiniz güvenilir olur mu ? . Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim

Ekran kartı nasıl zayıf kalmış anlamadım ikisi de 4070.:D Anakartı yükselttiğin zaman aynı fiyata geliyor ama psu kalite/markalı bir psu olacak.
yani zayıf kaldı derken komik olmuş cidden ama yane ben şimdi colorful a çok yükseldim 3 fanlı birde daha pahalı ya ondan.

Hocam soğutma konusunda pny en tepelerde ama siz bilirsiniz.:D
bak şimdi aklımı yine çeldiniz :D bütçeyide iyice zorlamaya başlıyorum 39k oluyor :D o zaman şu vergi indirimi gelsin de bare o zaman kafamı allak bullak edeyim. :D

Aklını iyice çeleyim o zaman vergi indirimini bekleme çok boş bir şeymiş zaten telefonda gördük.
Demaa öyle demaa. bu arada anakart yükseltmesi yapınca gigabyte vram 9 muş msi da 15 di o çok farkeder mi. İşlemci oc yapsam mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri