🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

proxcis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
804
Atakdomain.com ve pek çok diğer firma da com ve net domainin kayıt ve transfer fiyatlarında kampanya var.
Web sitesi açmayı düşünüyor ya da domaininiz varsa transfer indiriminden yararlanabilirsiniz.
Normal fiyatıyla com ve netin total fiyatı en az 15-18$ bandında oluyor.
1770656123764.webp

Domain almayı düşünüyorum ama bu şirketler hakkında çok az bilgim var atak domain iyi bir şirket mi kendi dalında veya bunun bir önemi var mı

Domain almayı düşünüyorum ama bu şirketler hakkında çok az bilgim var atak domain iyi bir şirket mi kendi dalında veya bunun bir önemi var mı
atakdomaine bağlı domainnameapi bayiliği var yıllardır kullanırım güvenilir.

yeni kayıtta turhost 2,90$ .com domain. yabancı platformlarda hosting yanında ücretsiz verenlerde var.

1770660431520.webp

Öğrenci hesabı olanlar github student pack aracılığı ile digitalocean ve azure'dan bedava kredi alıp hosting sorununu çözebilirsiniz. 1 tanede bedava domain veriyor olmalıydı bir site studen pack incelenebilir.

Google domain squarespace e taşındı. Yıllık yenilemeler Tr nin yarı fiyatı. Yenilemeleri 400-550 arasında. Yeni kayıt indirimli 125 e yaptım.

GoDaddy e bir sürü para bayıldık iyi mi . Güvenemedik başka sitelere ne yapalım

hazır site mevzuları nasıl ?
Tanıtım sitesi vs yapacaksanız satış vs düşünmüyor kartvizitte site olsun derseniz güzel ama modern, şık olsun daha iyi yatırımım var diyorsanız Wordpress Hosting alıp Wordpressten ilerlemenizi öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle ki Türkiye'deki pek çok domain hosting şirketi güvenlidir.
ICANN Akdreditasyonu varsa güvenilir olarak kabul ediliyor.
Atak Domainin diğer TR firmalarıyla kıyaslandığındaki en büyük farkı domain uzantı sayısı. Örnek Natro, Türk Ticaret maks 60 tane domain uzantısı satabiliyorken Atak Domain de 800'den fazla uzantı var

Tanıtım sitesi vs yapacaksanız satış vs düşünmüyor kartvizitte site olsun derseniz güzel ama modern, şık olsun daha iyi yatırımım var diyorsanız Wordpress Hosting alıp Wordpressten ilerlemenizi öneririm
Ofisim için tanıtım sitesi olacak satış VS olmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,756
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri