Neler Yeni

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Zorlı
hani hocam bende görünmüyor
comnet'e girip tüm duyurulara tıklaman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet ile bir işbirliği yapıldı ve yeni aboneler COMNETOZEL2024 kodu ile 2 ay ücretsiz internet kullanacaklar.

TÜRKNET COMNET İŞBİRLİĞİ

Merhaba,
Comnet ailesi olarak, internet hizmetlerimizin 11.12.2024 itibarıyla sona erdiğini üzülerek
paylaşmıştık. Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen internet kullanıcılarımıza gösterdikleri
teveccüh ve sevgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
Yıllardır size gerçek özgür internet deneyimini sunmaktan ve sektörümüzde yeniliklere
öncülük etmekten büyük gurur duyduk. Bundan sonraki süreçte ise tüm gayemiz yine sizlerin
yanında olmak ve mağduriyet yaşamadan internet hizmetine kavuşmanızı sağlamak olacak.
Bu doğrultuda TurkNet ile iş birliğine gittik. Şirketin sizlere özel çözümü;
-2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor.
-Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon
masrafları TurkNet karşılayacak.
👉 Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.
👉TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.
Geçiş Nasıl Yapılır?
Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL
hizmet numarasını alabilir veya doğrudan TurkNet yeni abonelik için;
• TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet
linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak
doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.
Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi
için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla.

Türknete geçmek mantıklı gibi . En azından port ücreti ve 2 ay ücret alinmiyacak diye anladım. Bu süre zarfında kullanilip duruma göre farklı firmaya geçiş yapılır .

eneskaya6

80+ Silver
Aynı sorunu yaşıyorum çözdün mü?
comnet kolaylık sağlamıs sasirtıcı bi durum
IMG_2982.jpeg

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Ömer Murat KARACA
haklısınız bende 500mbps superonline kullanıyorum 500tl tv plus uydusu ve aboneliği ile beraber benim bölgemde 1gbps altyapısı türknette yok gösteriyor ama superonline 1000mbps veriyor tarifem 500 olmasına rağmen
Bize de 1gbps veririz dediler de gerek duymadım o da 260TL idi ben bağlatırken. VDLS ile 80mbps sunuyorlardı max, Fiber ile 1000mbps'miş

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ben türk telekoma gectim beyler 1000mbps 15 ay taahutlu 900 liraya en azından kafam rahat kopma iflas falan olmayacak

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,787
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Türknete geçsek 3 ay kullanıp (2 ay'ı ücretsiz zaten) ardından başka bir sağlayıcıya geçebiliyor muyuz ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ulan gecen hafta paketımı yukseltımmı yoksa comnetemı gecım dıyodum ıyıkıde gecmemısım la

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
İsmail
hocam o öyle değil normalde 8mbps 1mb indirme hızı olur fakat türkiyede 10mbps 1mb olarak baz alınıyor(operatörlerin çakallığı çoğu kişinin bundan haberi yok)1gbps o yüzden 100mb saniyede indirme olur
tamamdır hocam. şimdi anladım.

Top Bottom