@mertkuskapan bilir. o da evine ikinci fiberi comnet üzerinden alacak diye biliyorum.Comnet diye bir internet sağlayıcı var ama asıl işleri data center .
Eve almalımıyım yani güvenilir mi?,iyi,sıkıntı varmı kullanan biri yaza bilirmi ?
Comnet diye bir internet sağlayıcı var ama asıl işleri data center .
Eve almalımıyım yani güvenilir mi?,iyi,sıkıntı varmı kullanan biri yaza bilirmi ?
Merhabalar acaba comnete geçtiniz mi ? Şuanda ben de comnete geçmeyi düşünüyorum daComnet diye bir internet sağlayıcı var ama asıl işleri data center .
evet abi videonu izledikten sonra dahabi güvenli geldi ama hala bi sorun karşısında nasıl bi çözüm üretecekler onu bilmiyorum yani türktelekom gibi habire arayım bağrıp çağrıp sorunu bizim çözmememiz lazım.Cevap versem reklam diyecekler vermesem yardımcı olmuyor olacak.
Ben açıkçası firmayı gezdim gördüm ve yenilikçi fikirlerini güzel buldum. Evime 2. internet hattı olarak aldım ve gayet memnunum.
Merhabalar acaba comnete geçtiniz mi ? Şuanda ben de comnete geçmeyi düşünüyorum da
kesinlikle tavsiye ederim. turknet, superbox, ttnet hepsini kullanmış biri olarak bence şimdilik en ideal i bu.. turknet en ucuzu ama müşteri hizmetleri cok kötüüüComnet diye bir internet sağlayıcı var ama asıl işleri data center .