Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Ben geçen sene 3 ay kadar kullndım comnet benimle birlikte 2 kişi daha aldı. Ben sürekli kopma yaşadım 6 aylık peşin ödemem vardı.
2 kere veri sızıntısı yaptılar bu sebeple kapatın dedim anında kapattılar çüşş dedim bende paramıda iade aldım.
Hemen kapattıkları için geçiş yapamadım zart diye port parasu kurulum parası girdi ama sağolsun milleni halletti onu indirimle.
Millniye ara vermiştim zam kaynaklı tekrar geçiş yaptım toplamda 5. yılım oldu.

Tavsiye edebileceğim firmalar Türknet Milleni ve Netspeeddir. Neden derseniz çünkü BTKda kayıtları var.
Milleni ref isteyene verebilirim.Fiyatıda uygun.
Netspeed bende kullandım. En ufak sıkıntımda hemen destek oldular. Ufak tefek ping sorunları yasadım. Hatta komple hat gitmesi vs oldu . Bu yüzden dotada ban yemiştim ardarda 3 defa internet gittiği için. Yine de öneririm. ping değerleri düşük iyi bir servis sağlayıcı. Millenicom kullandım ama alt yapının çok kötü olduğu bir yerde geçiş yaptım. orta derece memnundum. Türknet hiç kullanmadım. Geçmekte istemem. Kendi alt yapısı (fiber olarak) evimin önünden geçerse gözümü kırpmadan geçeceğim bir fırma. Onun haricinde vdsl dir adsl dir evime sokmam. Ha baktın az paran var cebinde, varlıklısın, Direkt türk telekom geçin.

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Zorlı
sorun düzeldi gözüküyor bende umarım devam etmez içerde günler var .d

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Furkan Görür
comneti 2yıldır kullanıyorum. Bugün THH ye şikayet başvurusu yapıp TTNET ile görüştüm 1000mbpslik pakette anlaştık. Allahtan bina da boş port var direk ona bağlatacağım. 445günüm kaldı comnette umarım parasını alırız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.comnet.com.tr/en/networ...1-.fE7Ofmv_vlfttxHjyUF6qhy4.zZH6HfjoEFeXr_oAc buraya bak burada yurt içinde kırmızı çizgi varsa kapasite sorunu var demek ve düzelmedi sorun.

eneskaya6

80+ Silver
şuan internet değerleriniz nasıl hocam

türknete geçtim geride kalanlara allah sabır versin

Ekran Resmi 2024-12-09 19.08.52.png

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
comneti 2yıldır kullanıyorum. Bugün THH ye şikayet başvurusu yapıp TTNET ile görüştüm 1000mbpslik pakette anlaştık. Allahtan bina da boş port var direk ona bağlatacağım. 445günüm kaldı comnette umarım parasını alırız.

https://www.comnet.com.tr/en/networ...1-.fE7Ofmv_vlfttxHjyUF6qhy4.zZH6HfjoEFeXr_oAc buraya bak burada yurt içinde kırmızı çizgi varsa kapasite sorunu var demek ve düzelmedi sorun.
Alırsınız. THH kararına uymadılar. Bende şirketin hesaplarına ve araçlarına haciz koydurdum. Hiç sesi çıkmayan firma ertesi gün tüm mahkeme masraflarını, benim kalan günlerimi faiziyle birlikte hacizi kaldırmak için yatırmak zorunda kaldı.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Erdem çay
Sorunda düzelme filan yok aynen devam ediyor.

Yoğun olmayan saatlerde problem yok. Akşam 17 itibariyle hız düşümü ve ping artışı yaşanmaya başlıyor. 21-23 arası ise kullanılamaz hale geliyor. Testlerinizi 23,00 gibi yapın

İşin ilginç yanı şöyle m2 alan sahip binası var böyle güçlü firma yalamalıkları yapanlar var fakat firma iki laf edebilecek kapasiteye ve kurumsallığa sahip değil.

Bu kafayla giderlerse batarlar zaten. Problem dile getirenin direk hesabını kapatıyorlar. Bu tutumları yüzünden belki de onlarca müşteri kaybettiler görünen oki akıllanma yok aynen devam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,794
Üyeler
162,558
Son üye