OZAN J
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 279
- İsim
- OZAN TANKUŞ
Netspeed bende kullandım. En ufak sıkıntımda hemen destek oldular. Ufak tefek ping sorunları yasadım. Hatta komple hat gitmesi vs oldu . Bu yüzden dotada ban yemiştim ardarda 3 defa internet gittiği için. Yine de öneririm. ping değerleri düşük iyi bir servis sağlayıcı. Millenicom kullandım ama alt yapının çok kötü olduğu bir yerde geçiş yaptım. orta derece memnundum. Türknet hiç kullanmadım. Geçmekte istemem. Kendi alt yapısı (fiber olarak) evimin önünden geçerse gözümü kırpmadan geçeceğim bir fırma. Onun haricinde vdsl dir adsl dir evime sokmam. Ha baktın az paran var cebinde, varlıklısın, Direkt türk telekom geçin.Ben geçen sene 3 ay kadar kullndım comnet benimle birlikte 2 kişi daha aldı. Ben sürekli kopma yaşadım 6 aylık peşin ödemem vardı.
2 kere veri sızıntısı yaptılar bu sebeple kapatın dedim anında kapattılar çüşş dedim bende paramıda iade aldım.
Hemen kapattıkları için geçiş yapamadım zart diye port parasu kurulum parası girdi ama sağolsun milleni halletti onu indirimle.
Millniye ara vermiştim zam kaynaklı tekrar geçiş yaptım toplamda 5. yılım oldu.
Tavsiye edebileceğim firmalar Türknet Milleni ve Netspeeddir. Neden derseniz çünkü BTKda kayıtları var.
Milleni ref isteyene verebilirim.Fiyatıda uygun.