Neler Yeni

Comnet pişmanlığı ve netspeed

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
Arkadaşlar bildiğiniz üzere connect bugün hizmet vermeyi sonlandırdı bununla beraber farklı operatörler aramaya başladım şu an fiyat performans açısından mantıklı gelen netspeed, sizce netSpeed nasıl güvenilir bir marka mı

ahmetbirs

80+ Bronze
ARIY
Arkadaşlar bildiğiniz üzere connect bugün hizmet vermeyi sonlandırdı bununla beraber farklı operatörler aramaya başladım şu an fiyat performans açısından mantıklı gelen netspeed, sizce netSpeed nasıl güvenilir bir marka mı
ARIYORUM MESGUL HATLARI

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Doğan
Eğer ki türknet 1000mbps destekliyorsa en mantıklı türknet desteklemiyorsa kablonet veya TT nin kendisi olabilir

Şuan NetSpeed müşteri temsilcisine bağlanmakta sorun yaşanıyor maalesef. Yoğunluk var. Ara ara aramaya devam edin.
Netspeed 200 Mbps tarifesini kullanıyorum otomatik ödeme talimatım var 12 ay boyunca 30 ₺ indirim kazanmak için RXG5VV kodunu kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,184
Üyeler
165,301
Son üye
Doomms
Top Bottom