Neler Yeni

Comnet sorgusuz sualsiz abonelik kapatma iddiaları hakkında

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Comnet'in abonelerinin hizmetini sorgusuz sualsiz iptal ettiğine dair bazı iddialar ve kullanıcı deneyimini içeren konular vardı. Comnet desteğe sorduğumda "Abonelik sözleşmesi" sayfa 6'ya işaret etti.
Yer alan maddeye (10.2.9) istinaden abonelik kapatma işlemlerini haklı buluyorum. Çünkü aboneliği sonlandırılan üyelerin paylaştığı SS'lere baktığımızda hakaret ve yerme sözcükleri içeriyor. Siz abone olurken bu sayfaya imza atarak ilgili maddeyi kabul etmiş oluyorsunuz.
Sonuç itibariyle bu abonelik kapatma işlemleri kanunsuz değildir.
Bilginize sunarım.

1672950253208.png

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
firma itibari önemli tabii, ben olsam bende aynısını yapardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Caner foruma her girdiğimde bi comnet görüyorum. Senin yaptığın reklamı comnet yapmamıştır daha
dedikodu yapmak gibi olmasında caneri comnet kaçırmış diyolar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Caner foruma her girdiğimde bi comnet görüyorum. Senin yaptığın reklamı comnet yapmamıştır daha
Doğru. Comnet 1 reklam dahi yapmamış bir firma.

firma itibari önemli tabii, ben olsam bende aynısını yapardım
Şimdi linçleyenler olabilir ama benim şirketime ve şirketimin çalışanlarına hakaret olursa ben de o aboneye yaptırım uygularım. Yaptırım dediğimde hizmeti durdurmak.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Ömer Keskin
Ben TurkNet’i bu kadar övmüyorum ki övgüyü en çok hakeden firma olmasına rağmen 😄.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Doğru. Comnet 1 reklam dahi yapmamış bir firma.

Şimdi linçleyenler olabilir ama benim şirketime ve şirketimin çalışanlarına hakaret olursa ben de o aboneye yaptırım uygularım. Yaptırım dediğimde hizmeti durdurmak.
linçlenecek bi şey değil bence, ki aboneliğini durdurmak yeterli kalmaz anca daha da söver sözleşmede yazdığı gibi yasal süreçleride katmak gerekli bence

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Comnet'in abonelerinin hizmetini sorgusuz sualsiz iptal ettiğine dair bazı iddialar ve kullanıcı deneyimini içeren konular vardı. Comnet desteğe sorduğumda "Abonelik sözleşmesi" sayfa 6'ya işaret etti.
Yer alan maddeye (10.2.9) istinaden abonelik kapatma işlemlerini haklı buluyorum. Çünkü aboneliği sonlandırılan üyelerin paylaştığı SS'lere baktığımızda hakaret ve yerme sözcükleri içeriyor. Siz abone olurken bu sayfaya imza atarak ilgili maddeyi kabul etmiş oluyorsunuz.
Sonuç itibariyle bu abonelik kapatma işlemleri kanunsuz değildir.
Bilginize sunarım.

Alıntıyı görüntüle
Kanka adamlar tüm gelirlerini sana reklam içinmi bastı ne yaptı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben TurkNet’i bu kadar övmüyorum ki övgüyü en çok hakeden firma olmasına rağmen 😄.
Bu övgü konusu değil. Hiçbir konumda Comnet'i övmedim delisiye. Sadece önerdim. Önermemin tek sebebi var. Kahrolasıca 100 Mbps sadece 109 TL lan.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Ömer Keskin
Bu övgü konusu değil. Hiçbir konumda Comnet'i övmedim delisiye. Sadece önerdim. Önermemin tek sebebi var. Kahrolasıca 100 Mbps sadece 109 TL lan.
Önermek bir nevi övmektir yani 😄. Binada Gigafiber var ben alt komşuma bir kere demedin gel TurkNet’e geç diye 😄. Koskoca apartmanda kutusu var 1000/1000 veriyoruz yazıyor bu halâ Türk Telekom kullanıyor😄.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,206