Dareu![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Delux mü yoksa Dareu mu ikisi arasından kaldım relax claw grip kullanıyorum![]()
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Ek75 pro var ama kablolu sanirima950 pro 4k'nın fiyatı çok iyi düşmüş, kablosuz klavye var mı düşen güzel bir tane?
dareu ek75 proa950 pro 4k'nın fiyatı çok iyi düşmüş, kablosuz klavye var mı düşen güzel bir tane?
yok hocam wirelessEk75 pro var ama kablolu sanirim
iyi tercih, bana göre indirimlerden alınacak en iyi iki ürün.dareu ek75 pro ve dareu a950 pro 4k çektim bakalım, klavyenin sesi incelemelerde iyi geldi, fabrikasyon lube işlemi yapılmış.
4k almaya gerek var mı? 4k kullanmayı pek düşünmüyorum 500 tl daha ekleyerek almak mantıklı mı kiDareu
Bence mantıklı.4k almaya gerek var mı? 4k kullanmayı pek düşünmüyorum 500 TL daha ekleyerek almak mantıklı mı ki
Açık araEn fp a950 pro hocam
4k nın ne gibi bir farkı var çok hakim olduğum bir konu değil bu mouse işi ama uzun süredir almak için bakıyorum, max 1k bütçe ile yukarıda dediğinize göre dareu a950 pro almayı düşündüm fakat 4k dediğimiz olay neyi değiştirdiğini bilmesem de önemli bir şeyse 1500 baremine geçmeyi düşünebilirim mouse içinBence mantıklı.
Bu tabii ki, rakibi V2X falan değil bunun Düz V2 ve ya Cloud 3 ile kıyaslama lazım.Kulaklık iyi mi
Black shark mı bu modeli mi ?