2 2Karma7 80+ Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 80 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ömer Pazar, 01:17 #1 Constract ile yapılan sprite çok daha kalitesiz, diğeri GameMaker ile yapıldı. Construct lisanssız acaba ondan dolayı mı kalite düşük?
Constract ile yapılan sprite çok daha kalitesiz, diğeri GameMaker ile yapıldı. Construct lisanssız acaba ondan dolayı mı kalite düşük?
Alihanyilmaz 80+ Bronze Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1,238 Dahası Reaksiyon skoru 360 İsim Alihan YILMAZ Pazar, 10:50 #2 Arada mavi iki dikdörtgen dışında bir fark gõremedim. İkisi de boş görünüyor.
2 2Karma7 80+ Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 80 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ömer Pazar, 12:59 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: Arada mavi iki dikdörtgen dışında bir fark gõremedim. İkisi de boş görünüyor. Devamı için tıklayın... Fark ortada üstteki çok daha kalitesiz nedeni nedir ondan sordum
Alihanyilmaz yazmış: Arada mavi iki dikdörtgen dışında bir fark gõremedim. İkisi de boş görünüyor. Devamı için tıklayın... Fark ortada üstteki çok daha kalitesiz nedeni nedir ondan sordum