Sistemim oyunlarda 150-180 fps almıyor. Bunu birkaç kez belirttim. Tekrardan belirteyim. 2K'da Max 120 alıyorum. Bu sebeple 120 Hz tercih ettim. Gidip 2k'de max ayarlarda 180 fps almak için 4080 sahibi olmak falan lazım. Hatta o zaman bile çoğu oyunda 180e kadar çıkılmıyor.
Ben bu tarz videoları bol bol gözlemleyip ona göre monitörümü önceden belirledim. Herkese de tavsiye ederim.
Ben satıcıdan ürün aldım daha önce, sorun yaşamadım, hatta değişim de oldu çok problem olmadan. Monitör değildi ama GPU idi benim aldığım ürün. Bütçenize göre tabii ki kendinizi ayarlarsınız hocam herkesin kendi bileceği iş. Saygılar.
Eğer benim ekran kartım 180 FPS veremeyecekse 180 Hz monitörümün olmasının anlamı olmamalı, ister online oyun oynayayım ister solo. Benim kaçırdığım veya bilmediğim bir şey mi var konuyla alakalı? Aydınlatırsanız sevinirim öyleyse.
Oled işi kumara benziyor her an panel yanığı olabilir 55 inch lg oled tv miz garanti bitiminden 2-3 ay sonra oled yanığı oldu 40-50 k lık tv yalan oldu ben ips yada mini led dışında monitör almam
Sistemim oyunlarda 150-180 fps almıyor. Bunu birkaç kez belirttim. Tekrardan belirteyim. 2K'da Max 120 alıyorum. Bu sebeple 120 Hz tercih ettim. Gidip 2k'de max ayarlarda 180 fps almak için 4080 sahibi olmak falan lazım. Hatta o zaman bile çoğu oyunda 180e kadar çıkılmıyor.
Ben bu tarz videoları bol bol gözlemleyip ona göre monitörümü önceden belirledim. Herkese de tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben satıcıdan ürün aldım daha önce, sorun yaşamadım, hatta değişim de oldu çok problem olmadan. Monitör değildi ama GPU idi benim aldığım ürün. Bütçenize göre tabii ki kendinizi ayarlarsınız hocam herkesin kendi bileceği iş. Saygılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eve gecince ekran goruntusu atayim hocam. 120 oldugundan oldukca eminim, veya modelin ismini yanlis soyluyorumdur. Alali 2 sene olacak, unutmus olabilirim. Duzeltme icin tesekkur ettim.
Peki, ben sadece ek bilgi olmasi acisindan yazdim alacaklara. Benim kullanma amacimla kullanacak kisi icin faydali bir gorus olabilir diye. Yoksa zaten bana ne ki, insanlar isterse 360Hz alsın, online oyun oynayacak kisiler arastirmasini ona gore yonlendirebilir. Ben faydali olur diye ogrendigimi yazdim, arastirmami da gani gani yapmistim alirken.
Hata değil zevk meselesi 2k 120fps oynamak istiyorsa oynar seni ilgilendiren bir durum yok belki 2k görüntüyü sevip 80 100 fpsde olsa oynamak isteyebilir herkes 1080p kullanacak diye bir kural yok fazla uzatmışsın
Hata değil zevk meselesi 2k 120fps oynamak istiyorsa oynar seni ilgilendiren bir durum yok belki 2k görüntüyü sevip 80 100 fpsde olsa oynamak isteyebilir herkes 1080p kullanacak diye bir kural yok fazla uzatmışsın
Anlatmaya çalıştığım tam olarak buydu, Allah razı olsun hocam.
Ayrıca bütçe meselesi. Bazılarımız kira verirken kredi öderken bütçeye göre elinden geldiğince takılmaya çalışıyor. Kimsenin kimsenin hayatına yorum yapmaya hakkı yok.