🔥İndirim Cooler Master H500 Kasa 2159 TL

P400 düz modelini zaten o fiyattan satıyorlardı dostum indirim yok şuan. P400 DRGB modelini 1100 TL ye satan bir site bu.

Hocam tartışma işini hiç sevmem ama güncel fiyatları baz almayıp geçmişi mi baz alacağız? Siz bari yapmayın bunu. İndirim beklerim, benim zaman kıstasım yok diyen kişi zaten fırsatları kaçırmayıp o zamanlar alır. Neyse konuyu ben açıyorum, ihtiyacı olanlar yararlansın.

İnventusta kasa indirimleri var yine ama bu sefer çok iyi değil aralarında en iyi bu.

Yılbaşı indirimleri falan olur mu sence çünkü sistemim için P500A önerdiler bana sistemim Ryzen 9 7950x + 3090ti uygun olur mu bu kasa ?

Hocam tartışma işini hiç sevmem ama güncel fiyatları baz almayıp geçmişi mi baz alacağız? Siz bari yapmayın bunu. İndirim beklerim, benim zaman kıstasım yok diyen kişi zaten fırsatları kaçırmayıp o zamanlar alır. Neyse konuyu ben açıyorum, ihtiyacı olanlar yararlansın.
İndirimin anlamını öğren bence dostum. Uzun zamandır aynı fiyata satılan ürün ''indirim'' olmuyor. Ben sana zaten o fiyata satılıyordu diyorum sen bana geçmiş diyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yılbaşı indirimleri falan olur mu sence çünkü sistemim için P500A önerdiler bana sistemim Ryzen 9 7950x + 3090ti uygun olur mu bu kasa ?
Belli olmaz herkes indirim yapmıyor dostum. P500a genelde bu sitede düzgün indirimli oluyor.

Teşekkürler hocam eminseniz sipariş geçeceğim bugün thermaltake toughpower gf1 psu aldım kasa arıyordum bende
Hayır emin değilim. Çünkü 140mm dedin sadece soğutucunun toplam boyu önemli. Hangi soğutucuyu kullanıyorsun.

Çok iyi kasa bence.

Geri