Çözüldü✓ COOLER MASTER HAF 912 PLUS Alınır mı?

Rilroalpt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
737
İkinci el olarak 300TL lik bir fiyata almayı düşünüyorum PSU suz tabii ki. İçine RX6600XT ve Ryzen 5 3600 koyulacak. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı ve yeni nesile uygun mu? mAtx anakart. Kule tipi de bir soğutucu da koymaya kalkarsam bir sorun çıkarır mı bilemedim eğer kullanmış arkadaşlar varsa veya modeli biliyorsanız tavsiyelerinize açığım, şu yüzden alınır şu yüzden alınmaz vesaire.

İkinci el olarak 300TL lik bir fiyata almayı düşünüyorum PSU suz tabii ki. İçine RX6600XT ve Ryzen 5 3600 koyulacak. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı ve yeni nesile uygun mu? mAtx anakart. Kule tipi de bir soğutucu da koymaya kalkarsam bir sorun çıkarır mı bilemedim eğer kullanmış arkadaşlar varsa veya modeli biliyorsanız tavsiyelerinize açığım, şu yüzden alınır şu yüzden alınmaz vesaire.
Önünün mesh olup olmadığını anlamadım eğer mesh ise alınır.

Önünün mesh olup olmadığını anlamadım eğer mesh ise alınır.
Mesh gibi görünüyor.
Ve şu 200mm lik fanın üstüne de 1 tane daha fan takılabiliyor sanırım.

O zaman alınır fiyatı baya iyiymiş.

Yan tarafında bir tane de window var windowed versiyonu da varmış sanırım.
1659878232436.png

Sağ üstteki kısımdan bahsediyorsak, zaten DVD kullanmayacağım ama orayı bir şekilde sökmeyi başarabilirsem fan koyarım diye düşündüm onun dışında orada kalması birazcık sistemi sıkıştırsa da çok büyük bir problem yaşatacağını düşünmüyorum.

Bende vardı bu kasa, çok çirkin olması dışında iş görür

Fiyat göre iyi alınır
Aslında MSI Forge 100M almayı düşünüyordum hatta alacaktım ama, çok fazla böyle ışık falan manyağı biri değilim güzel bir hava akışı ve performans vermesi benim için yeterli. Arada çok büyük performans farkı toz sorunu ses sorunu vs. olmayacaksa bu kasayı alıp ekstra 1000TL den kurtulmak istiyorum. Siz olsaydınız yapar mıydınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende vardı bu kasa, çok çirkin olması dışında iş görür
Kişiden kişiye görünüşü değişir tabii ama çirkin görünmesi dışında ne gibi sorunları vardı acaba?

Aslında MSI Forge 100M almayı düşünüyordum hatta alacaktım ama, çok fazla böyle ışık falan manyağı biri değilim güzel bir hava akışı ve performans vermesi benim için yeterli. Arada çok büyük performans farkı toz sorunu ses sorunu vs. olmayacaksa bu kasayı alıp ekstra 1000TL den kurtulmak istiyorum. Siz olsaydınız yapar mıydınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kişiden kişiye görünüşü değişir tabii ama çirkin görünmesi dışında ne gibi sorunları vardı acaba?
Bir sorunu yok normal kasa işte, hava akışı kötü değildi

Geri