cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
rgb hiç hoşuma gitmiyo kasada
rgb hiç hoşuma gitmiyo kasada
Neyi kanıtlayayım? Geçenlerde birisi (nicki Yusuff mu acaba?) 3300x alıp oc yap 4.8 GHz'de 9900KS performansı veriyor demişti arada ona atıfta bulundum. İroni yani.
O zaman ironini ve iftiralarını al başka yerde konuş. İyi forumlar. Ayrıca harbiden ''Fortnite' da'' 9900KS performansı veriyor.Neyi kanıtlayayım? Geçenlerde birisi (nicki Yusuff mu acaba?) 3300x alıp oc yap 4.8 GHz'de 9900KS performansı veriyor demişti arada ona atıfta bulundum. İroni yani.
Pavyon gibi kasası olan Franko olur gibi
Bizim bir işaretimiz var (!) Bu işareti koymanyınca pek belli olmuyor
Benim onun ironi olduğunu anlamam için mizah tanrısı olmam gerekiyor. Ben hala ironi olmadığını düşünüyorum zatenAmaç belli olmaması idi zaten. Sağ olsun Rev incir çuvalının üstünden dozerle geçti...
Benim onun ironi olduğunu anlamam için mizah tanrısı olmam gerekiyor. Ben hala ironi olmadığını düşünüyorum zaten
Neyse 3100' e 3733 MHz RAM tak 10900f' i geçer (!)9100F sahibi olduğumdan böyle uçuk şeyler deneyemiyom bile. 3200 MHz RAM'ler 2400 çalışıyor![]()
Neyse 3100' e 3733 MHz RAM tak 10900f' i geçer (!)
Bilmiyorum konu dışına çıkılmış onu takip ediyorumKonu ne kadar çok konu dışına çıkmış ya. Son durum ne? @ensbhdr55
Ön kısmın sesini attımBilmiyorum konu dışına çıkılmış onu takip ediyorumkararsızım hala
Aynen gördüm ama kasanın fanları değilmiş o yüzden çok önemli değil , biraz daha yakınım senin dediğine ama bana tarafsız olarak 1200 tl bütçe ile alabileceğim fanları sessiz olacak 370 mm olacak en az. Tarafsız bir şekilde öneride bulunursan bana v12 den başka çok güzel olacakÖn kısmın sesini attım