Sesler kasanın kendi fanları. Sadece kendi yerlerinde değil.Aynen gördüm ama kasanın fanları değilmiş o yüzden çok önemli değil , biraz daha yakınım senin dediğine ama bana tarafsız olarak 1200 TL bütçe ile alabileceğim fanları sessiz olacak 370 mm olacak en az. Tarafsız bir şekilde öneride bulunursan bana v12 den başka çok güzel olacak 1250 de olabilir bütçe.
Bunları neden beğenmedin?Bunlara bakabilirsin:
Lian Li Lancool II Mesh Siyah RGB Mid-Tower ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN2MRX.50) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comLian Li Lancool 215 Mesh Siyah ARGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN215X.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Valla çok anlamam argb ise iyidirTamamdır sıkıntı yok o zaman teşekkürler bana alternatif öneri yap bide
Özelliklerine göre pek pahalı değiller aslında.biraz pahalı değil mi sencede hocam bunlar
Kardeşim?1300 TL kardeşim kasa 3 fanı var önünde ne özelliği olabilir ki , bunun yerine 800 TL'ye 4000D alıp 3 lü corsair fan alırım mesela
İkisinin premium hissi aynı değil. Lancool 2 Mesh'te Ultra Fine Mesh tasarım var, 4000D Airflow ise mesh + toz filtreli yapıda. Ultra Fine Mesh performansı her zaman daha başarılıdır. Zaten bu yüzden bütün kasa testlerinde Meshify C, P400A, P500A gibi kasalar listenin başında yer alır, onlardan sonra 4000D Airflow falan gelir.1300 TL kardeşim kasa 3 fanı var önünde ne özelliği olabilir ki , bunun yerine 800 TL'ye 4000D alıp 3 lü corsair fan alırım mesela
Bu da seçenekler arasında var zaten , Boş kasa + fanları kendim alabileceğimi de belirttim zaten. Maksat bütçeyi aşmamak. Yoksa TD500 mesh tekrar alıp fanlarını değişirim.Kardeşim?
Kasayı sadece fanlara bakarak mı değerlendiriyorsun? 3 fan az mı? Kablolama kolaylığı, malzeme kalitesi, hava akışı da önemli.
Amacın sadece iyi fanlarsa git boş kasa al kendin ekle fanları ne araştırıyorsun ki.
Bu markayı biliyorum kaliteli evet. Buda güzel gözüküyor fakat dediğim gibi istek belki saçma sapan olabilir. Ama arkasındaki o renksiz fan varya eh yani... Birde td500 aldık böyle oldu aerocool aldık böyle çıktı bir daha böyle çıkarsa herhalde parayı basıp kasa alacağım yada aRGBden vazgeçip başka kasa alacağım.İkisinin premium hissi aynı değil. Lancool 2 Mesh'te Ultra Fine Mesh tasarım var, 4000D Airflow ise mesh + toz filtreli yapıda. Ultra Fine Mesh performansı her zaman daha başarılıdır. Zaten bu yüzden bütün kasa testlerinde Meshify C, P400A, P500A gibi kasalar listenin başında yer alır, onlardan sonra 4000D Airflow falan gelir.
Aşağıya attığım kasa da Lancool II Mesh'te bahsettiğim gibi.
Şu kasada bütün isteklerin var. Sadece GPU uzunluğu 370mm tam.
Lian Li Lancool 215 Mesh Siyah ARGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN215X.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçen artabiliyorsa Lancool II Mesh modeli de düşünülebilir.