cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
4pin pwm değilmi ve nasıl olmaz.Fanları kontrol edilmiyor anakarttan.
4pin pwm değilmi ve nasıl olmaz.Fanları kontrol edilmiyor anakarttan.
Ben p400a alınız yazdım Gamepower warcry yazmadımki ne alaka diyorum 2 saatdir.Bana öyle dediler fanları molexmiş Gamepower warcry ın.
P400A da da biri demişti anakarttan kotrol edilmiyor diye sanırım şu arkadaştı @SepuLtura -ß-Ben p400a alınız yazdım Gamepower warcry yazmadımki ne alaka diyorum 2 saatdir.
Buda çok küçük yaP400A da da biri demişti anakarttan kotrol edilmiyor diye sanırım şu arkadaştı @SepuLtura -ß-
sanırım şunu alacağım önü mesh imiş https://www.qp.com.tr/phanteks-ecli...-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi
400mm ekran kartı desteği olması bir kasayı büyük yapmıyor 36cm' den sonrası zevk zaten (360mm)Neresi küçük dayıcım bunun ? 400 mm ekran kartı desteği var içi geniş nasıl olsun daha gayet güzel kasa. Burda sana katılmıyorum maalesef.
E neye göre küçük bu kasa o zaman ? v12 den hacim olarakta , normal boyutlar olarakta büyük nasıl küçülttün bu kasayı sen400mm ekran kartı desteği olması bir kasayı büyük yapmıyor 36cm' den sonrası zevk zaten (360mm)
Ben bunu P300A sandım çok çaktırma sen öhmE neye göre küçük bu kasa o zaman ? v12 den hacim olarakta , normal boyutlar olarakta büyük nasıl küçülttün bu kasayı sen
Ben beğendim p360a' yı fiyatı kasaya göre güzel görünüyor:p360a ne dersin franko
Phanteks kasalar çok garip. Kendi konektörü falan var. Fazla bilgim olmadığı için ne öneririm ne de önermemp360a ne dersin franko