❌İndirim Bitti! COOLERMASTER CM HAF700 EVO 8500 TL

Legion64

80+
Reaksiyon skoru
12
Selamlar dostlar, bu kasayı uzun süredir takip ediyorum. Türkiye'ye mi giriş yaptı yoksa bu satıcıya özel bir indirim mi var bilmiyorum ama 30k bandına satılan bir ürün şu an 8.5K civarında. İşine yarayan olursa ne mutlu bana. İyi forumlar.

#reklam değildir :D

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...li-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1888448120.html - Fiyat karşılaştırması için

Son düzenleme:
Baya iyi fiyat bu arada bu kasa cidden en pahalı kasalardan biri devasa bir şey, baya da ağır. Forumda bir arkadaşta vardı adını hatırlamıyorum dehşet güzel

Baya iyi fiyat bu arada bu kasa cidden en pahalı kasalardan biri devasa bir şey, baya da ağır. Forumda bir arkadaşta vardı adını hatırlamıyorum dehşet güzel
Katılıyorum hocam. Stoğa girdiği gibi satın alımı yaptım. Baya iyi duruyor cidden.

Selamlar dostlar, bu kasayı uzun süredir takip ediyorum. Türkiye'ye mi giriş yaptı yoksa bu satıcıya özel bir indirim mi var bilmiyorum ama 30k bandına satılan bir ürün şu an 8.5K civarında. İşine yarayan olursa ne mutlu bana. İyi forumlar.

#reklam değildir :D

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...li-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1888448120.html - Fiyat karşılaştırması için
Satıcı güvenilir mi ya alsak gelir mi?

Fiyat hatalı galiba... Fiyatı 30K falan değil ayrıca. Şişirilmiş fiyat. Diğer modeli Vatanda 19K falan...

Ekran görüntüsü 2025-10-15 184011.webp

Fiyat hatalı galiba...
Tabii mümkün bu durumda zaten iptal edilir siparişler. O yüzden sorun olmaz benim için gelirse ne ala gelmezse sağlık ola.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesin iptal olacak bence ama aldım yine de, yeni kasa almıştım 5K ya iade ederim gelirse gerçekten
Eğer gelirse hayırlı olsun diyorum hocam :D

Tabii mümkün bu durumda zaten iptal edilir siparişler. O yüzden sorun olmaz benim için gelirse ne ala gelmezse sağlık ola.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer gelirse hayırlı olsun diyorum hocam :D
Sağ ol hocam sana da hayırlı olsun gelirse eğer :D :D

Bu firmadan bu kasanin bu fiyata gelme ihtimali yok internetten baktım firma geri gaziantep diyor en iyi ihtimalle sipariş iptal edilir yoksa daha alt model kasa vb yollayabilirler uğraşırsınız iade ile

Bu firmadan bu kasanin bu fiyata gelme ihtimali yok internetten baktım firma geri gaziantep diyor en iyi ihtimalle sipariş iptal edilir yoksa daha alt model kasa vb yollayabilirler uğraşırsınız iade ile

Doğru diyorsun hocam yanlış ürün gönderme ihtimali de çok yüksek. Ben evden çalıştığım için genelde böyle şeylerle uğraşırım yani yanlış falan gönderdilerse ve geri almazlarsa falan tüketici hakem heyeti cart curt benim için sorun olmaz ama uğraşamayacak arkadaşların tabii ki almaması daha mantıklı. Riske girdik gibi biraz :D

Geri