CoolerMaster MB511 600W ?

K4TRANN

80+
Reaksiyon skoru
65
Alacağım hazır sistemde kasa seçeneği olarak Cooler Master MB511 ve Corsair Carbide SPEC-05 modelleri var. Bazıları MB511'in psu'suna laf ediyor. Bazıları da Corsair'in hava akışına laf ediyor. İtopyadan alıcam zaten. Galiba spec-05 2 fanlı olarak geliyormuş. Bana bu durumda psu'su iyi olanı almaık daha mantıklı geldi ama alacağım ekran kartı GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC. Yani ısınan bir kart. Sizce ne yapayım ?

İtopyadan bende geçen hafta sistem dizdim mb511 argb 650w aldım. spec 05 önü kapalı bi kasa ikisi arasından mb511 derim şefaf kısmı tamamen cam

İtopyadan bende geçen hafta sistem dizdim mb511 argb 650w aldım. spec 05 önü kapalı bi kasa ikisi arasından mb511 derim şefaf kısmı tamamen cam
memnun musun peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani psu fanı , kasanın fanları sessiz mi

memnun musun peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani psu fanı , kasanın fanları sessiz mi
Kasadaki psu kötü, kasanın kendisi ise oldukça iyi çok iyi hava alıyor. Hazır sistem olmasa tavsiye etmezdim fakat alınabilir. Ama dediğim gibi psu cooler master'ın en kötü psu modellerinden.

ses konusunda bişey diyemem diğer kasaları daha önce kullanmadım ama bana göre normal.

Alacağım hazır sistemde kasa seçeneği olarak Cooler Master MB511 ve Corsair Carbide SPEC-05 modelleri var. Bazıları MB511'in psu'suna laf ediyor. Bazıları da Corsair'in hava akışına laf ediyor. İtopyadan alıcam zaten. Galiba spec-05 2 fanlı olarak geliyormuş. Bana bu durumda psu'su iyi olanı almaık daha mantıklı geldi ama alacağım ekran kartı GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC. Yani ısınan bir kart. Sizce ne yapayım ?
Mb511 daha iyi bir kasa diye düsünüyorum psu da powerbost degil sonuçta

sistem kaça maal oluyo size

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri