UğurAydın_
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
darksiders god of warÇöp pc için oyun önerisi yapar mısınız ? 14 senelik pc cs 1.6 oynamaktan sıkıldım en azındanolsun yeter."silah oyunu olmasın-ücretsiz olsun-offline"
darksiders god of warÇöp pc için oyun önerisi yapar mısınız ? 14 senelik pc cs 1.6 oynamaktan sıkıldım en azındanolsun yeter."silah oyunu olmasın-ücretsiz olsun-offline"
Yalnız ücretsiz olmalı crack varsa onada razıyımDevil May Cry 3 Special Edition Efsane Bir (Hack And Slash) Türünün En İyi Temsilcilerinden,Şuan Steamde 40 TL İndirimde 30 20 TL ye Alınır,En Çöp Pc de Bile Çalışacağını Düşünüyorum
8 gb yapmadan önce core 2 quad serisi 4 çekirdek işlemci serisine geçiş yapmaya çalış. 4 gb ram seni bir süre idare eder. Ayrıca 200-300 TL'lik r7 240 gibi bir ekran kartı alırsan en azından ufak tefek oyunlar oynayabilirsin, csgo gibi.Pc :
anakart : Foxxcon G41 MXP
işlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600
RAM : 2 gb (2x4 alıcam 8 gb yapabiliyorm anakart destekliyor)
ekran kartı : İntel G41 Express Chipset
İndirme virustotal phishing var dediSiz cracklı indirdiyseniz link atar mısınız hocam çok iyimiş![]()
Ne demek iyi oyunlar hocamTeşekkürler bu oyun güzelmiş 2d oyun olarak bu tür oyunlar hoşuma gidiyor![]()
God of war pc ye çıktı mı ladarksiders god of war
Kanka sanırım crack linki paylaşmak yasak istersen kaldır.Buyrun hocam güvenilir site google drivedan indirmenizi tavsiye ederim tabii ki torrentten de indirebilirsiniz ama google drive daha basit bi yöntemGoogle Drive - Virus scan warning
drive.google.com
Buda sitenin kendi linki : https://www.oyunindir.club/home
Mount and blade warband veya brawhallaÇöp pc için oyun önerisi yapar mısınız ? 14 senelik pc cs 1.6 oynamaktan sıkıldım en azındanolsun yeter."silah oyunu olmasın-ücretsiz olsun-offline"
[Crackli Link Yasak Olduğundan Dolayı Kendi Kendime Sildim]Yalnız ücretsiz olmalı crack varsa onada razıyım![]()
Tamam hocam kaldırayım zaten konuyu açan arkadaş indirmiştir oyunuKanka sanırım crack linki paylaşmak yasak istersen kaldır.
hocam virüslü paylaşdığınız link :/Tamam hocam kaldırayım zaten konuyu açan arkadaş indirmiştir oyunu
Yalnız hocam işlemcinin GHz çok az sorun olmazmı ?8 gb yapmadan önce core 2 quad serisi 4 çekirdek işlemci serisine geçiş yapmaya çalış. 4 gb ram seni bir süre idare eder. Ayrıca 200-300 TL'lik r7 240 gibi bir ekran kartı alırsan en azından ufak tefek oyunlar oynayabilirsin, csgo gibi.
Oyun tavsiyesi olarak Son Oyuncu minecraft oynayabilirsin, benim bilgisayarım seninkiyle neredeyse aynıydı hep onu oynardım eskiden.
crack olduğu için virüs diyordur heralde :/EeEeEeEeEe
hocam virüslü paylaşdığınız link :/