Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
İşliyorhahaha falan atıyoruz ya onlar işlemiyor mu
İşliyorhahaha falan atıyoruz ya onlar işlemiyor mu
aynen öyleymiş yine rahat 10 15i varHahha ya kadar işliyor. 4-5 tane atmışlardır.
Al al tavsiye ederim güzel psu'dur kendileri ayrıca benim sponsorumdur..Hocam siz kullanıyorsanız sorun yok bende alayım bir tane.
İlkin durumu izah etmeye çalıştım ama dediğiniz gibi dikine gitti. O konuşmaları buraya bırakıyorum.Değerli arkadaşlar lütfen kendinize gelin ve bazı forumlardaki üyelerin yaptığı gibi insanları aşağılayarak karşı tarafı alaya almayın bilgisine güvenen çıksın güzel bir üslupla karşı tarafa neden? ve niçinleri anlatsın. Yakışmıyor yakıştıramıyorum lütfen ben bu forumu yanlış bilenin yanlışında inat etmesi, doğru bilenin de karşı tarafla alay etmesi için kurmadım. İnandığınız şey ne ise lütfen güzel bir dille bunu dile getirin. Teşekkürler
Adam özgüven patlaması mı ne yaşamışsa ne aldıysam iyidir kafasıyla kendini avutmaya çalışıyor.Değerli arkadaşlar lütfen kendinize gelin ve bazı forumlardaki üyelerin yaptığı gibi insanları aşağılayarak karşı tarafı alaya almayın bilgisine güvenen çıksın güzel bir üslupla karşı tarafa neden? ve niçinleri anlatsın. Yakışmıyor yakıştıramıyorum lütfen ben bu forumu yanlış bilenin yanlışında inat etmesi, doğru bilenin de karşı tarafla alay etmesi için kurmadım. İnandığınız şey ne ise lütfen güzel bir dille bunu dile getirin. Teşekkürler
Aaa hangi terbiyesiz c4 demiş benim arkadaşımın 1660 lı sistemini çöp etti frisby psu c4 değil direk atom bombası buFrisby PSU kullanıyorum (imzamda göründüğü üzere)
PSU çöp, c4, patlıyor, sakın alma vb. yazanlara gelsin
1 ay sorunsuz kullanınca psu güzel olmuyor bir 6-7 ay geçsin kullan bakalım sonra gel foruma psum patladı diye konu açYaklaşık 1 ayı geçti ve PC'de hiçbir sorun yok.
Tavsiye ederim frisby kraldır.
Birkaç gün sonra boooom.Yaklaşık 1 ayı geçti ve PC'de hiçbir sorun yok.
Yaklaşık 1 ayı geçti ve PC'de hiçbir sorun yok.
Eğer patlsa koskoca vatan pc'de neden satılsın ?