Neler Yeni

ÇÖP PSU, C4, SON SİSTEM YAKICI, Bu Patlar Diyenlere!

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
11 sayfayıda okudum kendimle gurur duyuyorum 10 saat komedi filmi izlesem bu kadar gülemezdim 2-3 gün önce bir konu açılmıştı en nefret ettiğiniz insan tipleri diye oraya yazmıştım tamda bundan bahsediyordum
teknoloji konusunda 0 bilgiye sahip olmasına rağmen hiç bir şey anlamayan hiç bir şey öğrenmek istemeyen kişiler için kendinizi daha fazla helak etmeyin mis gibi sistem toplamış bir psu için o kadar sistemi yanıcak üzülecek boşverin

Adolf Hitler

80+ Bronze

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Değerli arkadaşlar lütfen kendinize gelin ve bazı forumlardaki üyelerin yaptığı gibi insanları aşağılayarak karşı tarafı alaya almayın bilgisine güvenen çıksın güzel bir üslupla karşı tarafa neden? ve niçinleri anlatsın. Yakışmıyor yakıştıramıyorum lütfen ben bu forumu yanlış bilenin yanlışında inat etmesi, doğru bilenin de karşı tarafla alay etmesi için kurmadım. İnandığınız şey ne ise lütfen güzel bir dille bunu dile getirin. Teşekkürler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Değerli arkadaşlar lütfen kendinize gelin ve bazı forumlardaki üyelerin yaptığı gibi insanları aşağılayarak karşı tarafı alaya almayın bilgisine güvenen çıksın güzel bir üslupla karşı tarafa neden? ve niçinleri anlatsın. Yakışmıyor yakıştıramıyorum lütfen ben bu forumu yanlış bilenin yanlışında inat etmesi, doğru bilenin de karşı tarafla alay etmesi için kurmadım. İnandığınız şey ne ise lütfen güzel bir dille bunu dile getirin. Teşekkürler
İlkin durumu izah etmeye çalıştım ama dediğiniz gibi dikine gitti. O konuşmaları buraya bırakıyorum.
Burada video'nun saçmalık olduğunu anlatmıştım o video PSU'yu ölçmek için yapılmadığı belli. Yukarıdaki yorumda da neden olmadığını yazmıştım.
Sonra neden sadece 2 kişi sorun yaşadı diye kötülüyorsun anlamına gelen bir yorumu. Tüm dünya DA ve Technopat kullanmıyor diye açıkladım.
https://donanimarsivi.com/forum/kon...kesinlikle-patlar-diyenlere.67159/post-571030

Madem PSU'suna bu kadar güveniyordu bende hangi sertifikaları var sordum. onunda cevabı " Üstü çelik korumalı, kasa çok kaliteli olduğundan sanırım !! " bu oldu hadi belki tam anlamadı içindeki koruma sertifikaları diye yine sordum bana verdiği cevap 80+ Bronze olmasıydı. Biliyorsunuz 80+ sadece verimlilik sertifikasıdır. Zaten bundan sonra bilgisi olmadığını ve ben her şeyi bilirim kafasıyla takıldığını anladım ve bıraktım. Hatta hatalı bilgisini düzeltmek için PSU'lar hakkında hazırladığım rehberi yönlendirdim tabi ki hiç bakmadı. İnsanları yanlış yönlendiren kimseyi asla affetmem. Ya size bu PSU'yu önerseydi ve alsaydınız tüm sistem hurda olsaydı ne olacaktı?
https://donanimarsivi.com/forum/kon...kesinlikle-patlar-diyenlere.67159/post-571142

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam özgüven patlaması mı ne yaşamışsa ne aldıysam iyidir kafasıyla kendini avutmaya çalışıyor😀.

Tamamen şans işi. Kendini bilmezin teki saçma sapan markaları övüyor bilgisiz, araştırmaya kapalı insanlarda koyun gibi peşlerinden gidiyorlar. Sonra forumda "arkadaşlar psu patladı yardım" diye konu açarsınız. O adamlar keyfi yere mi ürünleri sertifikalandırıyor. Bilmişlik taslarken kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz 😄😄

Adolf Hitler

80+ Bronze
Yaklaşık 1 ayı geçti ve pc'de hiçbir sorun yok.
Tavsiye ederim frisby kraldır. 👌

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
Frisby PSU kullanıyorum (imzamda göründüğü üzere)
PSU çöp, c4, patlıyor, sakın alma vb. yazanlara gelsin 👇👇
Aaa hangi terbiyesiz c4 demiş benim arkadaşımın 1660 lı sistemini çöp etti frisby psu c4 değil direk atom bombası bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 1 ayı geçti ve PC'de hiçbir sorun yok.
1 ay sorunsuz kullanınca psu güzel olmuyor bir 6-7 ay geçsin kullan bakalım sonra gel foruma psum patladı diye konu aç

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
Yaklaşık 1 ayı geçti ve PC'de hiçbir sorun yok.

İyi oyunlar dilerim

Adolf Hitler

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,562
Üyeler
166,781
Son üye