ya kardeşim ne alaka vatan bilgisayar kalitesiz mal Satamazmı adamlar sence o ürünün 5-6 ay test edipmi koyuyorlar satışa al oku konuyu adam vatandan almış psu patlamış ve adamın sistemi çöp olmuşEğer patlsa koskoca vatan PC'de neden satılsın ?
Vatanda satılması iyi olduğu anlamına gelmez.Eğer patlsa koskoca vatan PC'de neden satılsın ?
Benim sistemim süper, bir şey olmaz hem
Ne alaka, vatan da satılıyor diye en iyisi Frisby mi oldu şimdi ?Eğer patlsa koskoca vatan PC'de neden satılsın ?
Sistemin süperse iyi kullanımlar diliyorum umarım patlar ders çıkarmış olursunEğer patlsa koskoca vatan PC'de neden satılsın ?
Onlar taa 4 sene önce kardeş, devir değişti artık !ya kardeşim ne alaka vatan bilgisayar kalitesiz mal Satamazmı adamlar sence o ürünün 5-6 ay test edipmi koyuyorlar satışa al oku konuyu adam vatandan almış PSU patlamış ve adamın sistemi çöp olmuş
Önemli olan 1 Ay götürmesi korumalar hikâye...Korumaları var mı? Elektrik kesintisinde sistemin bozulmasını istemezsin.
Tamam dostum, sende olan her şey en iyisi.Onlar taa 4 sene önce kardeş, devir değişti artık !
2-3 kere elektrik pc açıkken gitti ve hiçbirşey olmadı.Korumaları var mı? Elektrik kesintisinde sistemin bozulmasını istemezsin.
daha tonlarca konu var ben link atmak istemedim kendin araştırırsaın görürsün tonlarca frsiby vakası var sen şuan sadece kendin kullandığın için kendini kandıyırosunOnlar taa 4 sene önce kardeş, devir değişti artık !