106410
80+ Silver
Bu arkadaşın bu savunmasını gördükten sonra senin de onu savunduğun o cümleden çıkarılıyor.![]()
Peki.
Bu arkadaşın bu savunmasını gördükten sonra senin de onu savunduğun o cümleden çıkarılıyor.![]()
Bunu biliyordum zaten (!)eee o zaman niye boş boş konuştun herhalde çatladın c4 duyunca
5 gün mü? Böyle devam et. Deve'ye bile otur diyince oturuyordu.Ben kullanmış biriyimmm
1 ay sonra değiştireceksen ne bu inat kardeşim. Hani güzeldi PSU hani korumaları vardı hani sıkıntısızdı biz cahildik?1 ay sonra değiştireceğim zaten 1 aycık
TamamTamam o zaman. 1 ay idare eder. Ama sakın OC yapma. O PSU fazla W veriyim derken patlayabilir.
1 ay diyorsun az önce çok kaliteli diyordun madem kaliteli olduğunu savunuyorsun 1 yıl kullan bakıyım kullanabilecekmisin1 ay sonra değiştireceğim zaten 1 aycık
Değiştireceğim1 ay sonra değiştireceksen ne bu inat kardeşim. Hani güzeldi PSU hani korumaları vardı hani sıkıntısızdı biz cahildik? Neden değiştiriyorsun değiştirme o halde.
Ben yaptım cyber psu ya imzadaki sisteme 10 dk dayandı ısıdan yaktı kendini(marka farkı deme çünkü bence hepsi aynı yerde üretiliyor ve marka basılıyor 2 arkadaşımın 1i powerboost patlattı anakart ve işlemci pert oldu diğeri everest patlattı psu yu fişten çekince kurtardı sistemi kondansatörleri patladı 2sinin powerboost 2 aylıktı ek bilgi olsun)Sen yaptınmı, patlamaz..
Kullanırımmmm1 ay diyorsun az önce çok kaliteli diyordun madem kaliteli olduğunu savunuyorsun 1 yıl kullan bakıyım kullanabilecekmisin
Yemedi.1 ay diyorsun az önce çok kaliteli diyordun madem kaliteli olduğunu savunuyorsun 1 yıl kullan bakıyım kullanabilecekmisin
aynen öyleTamam artık uzatmaya gerek yok. Arkadaş 1 ay sonra değiştirecekmiş işte.