bunların içinde full pembe bir şey var önceki sahibi sadece antifriz mi yoksa antifriz+su mu koyduğunu nasıl anlayabilirimBir tanesi hybrid sistemin soğutma sıvısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aracın sağ çamurluğunun oradaki kaputu açınca solda kalan motor soğutma sıvısı haznesi. Önde bulunan ise hybrid sistemin soğutma sıvısı haznesi
Organik antifriz o pembe dediğin.bunların içinde full pembe bir şey var önceki sahibi sadece antifriz mi yoksa antifriz+su mu koyduğunu nasıl anlayabilirim
Onlar konsantre antifriz. Fabrika da kullanıma hazır antifriz kullanıyor. Su eklemene vs. Gerek yok.bunların içinde full pembe bir şey var önceki sahibi sadece antifriz mi yoksa antifriz+su mu koyduğunu nasıl anlayabilirim
iyi bir şey mi yaniOrganik antifriz o pembe dediğin.
yok Maxın bile üzerinde de yola çıkacağım için sorayım dedim bir de bazı yerlerde şey gördüm full antifriz kullanırsanız motoru eline alırsınız gibi şeyler doğru mu? bir de bataryanın ömrünün ne kadar kaldığını nerden öğrenebilirimOnlar konsantre antifriz. Fabrika da konsantre kullanıyor. Su eklemene vs. Gerek yok.
Su katılmadığını renginden anlarsın.
Eksikse antifriz eklersen daha iyi olur
Bataryanın ömrü kolay kolay bitmez. Bitse araba çalışmaz. Arka koltuğun altında sağ tarafta sigorta var. Sigorta atar. Araç çalışmaz.iyi bir şey mi yani
yok Maxın bile üzerinde de yola çıkacağım için sorayım dedim bir de bazı yerlerde şey gördüm full antifriz kullanırsanız motoru eline alırsınız gibi şeyler doğru mu? bir de bataryanın ömrünün ne kadar kaldığını nerden öğrenebilirim
benim arabamdaki doğru mu ne yapacağımı bilmiyorum Allah rızası için bir yardım et be full pembe bir şey var bunu eksildiği zaman sadece pembe antirifiz mi koyacağım yoksa 50 su 50 antifirz olarak mıBataryanın ömrü kolay kolay bitmez. Bitse araba çalışmaz. Arka koltuğun altında sağ tarafta sigorta var. Sigorta atar. Araç çalışmaz.
Nereden öğrenebilirsin bilmiyorum
Ful antifriz kullanmak sıvının kaynama ve donma noktalarının istenmeyen seviyede olmasına neden olur bu yüzden konsantre kullanılır.
eski sahibine sormadım da nasıl kullandın antifirizi diyebenim arabamdaki doğru mu ne yapacağımı bilmiyorum Allah rızası için bir yardım et be full pembe bir şey var bunu eksildiği zaman sadece pembe antirifiz mi koyacağım yoksa 50 su 50 antifirz olarak mı
Aracındaki doğru dostum. O kolay kolay eksilmez. Hortum patlarsa , kaçak olursa vs. Eksilir. Aracında sıvı eksilirse konsantre antifriz alacaksın ve 50 50 koyacaksın veya kullanıma hazır antifriz alıp su eklemeyeceksinbenim arabamdaki doğru mu ne yapacağımı bilmiyorum Allah rızası için bir yardım et be full pembe bir şey var bunu eksildiği zaman sadece pembe antirifiz mi koyacağım yoksa 50 su 50 antifirz olarak mı
Evet iyi bişey ve olması gereken. Korkacak Bir durum yok.iyi bir şey mi yani
yok Maxın bile üzerinde de yola çıkacağım için sorayım dedim bir de bazı yerlerde şey gördüm full antifriz kullanırsanız motoru eline alırsınız gibi şeyler doğru mu? bir de bataryanın ömrünün ne kadar kaldığını nerden öğrenebilirim
şimdi yanlışmı anladım pembe alırsam hepsini su katmadan koyabilirim kırmızı alırsam 50 50 yapmam lazım peki pembenin üstüne kırmızı koyulur mu?Aracındaki doğru dostum. O kolay kolay eksilmez. Hortum patlarsa , kaçak olursa vs. Eksilir. Aracında sıvı eksilirse konsantre antifriz alacaksın veya normal kırmızı antifriz alıp 50 50 koyacaksın
Dostum pembe antifriz yok. Kırmızı antifriz bu. Rengi açılabilir veya koyulaşabilir bu koyulan markadan markaya değişir genelde. Burada renk değil konsantre olması önemli. Aracına kırmızı renkli antifriz koyacaksın.şimdi yanlışmı anladım pembe alırsam hepsini su katmadan koyabilirim kırmızı alırsam 50 50 yapmam lazım peki pembenin üstüne kırmızı koyulur mu?