MerchantJueL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 261
2000 olan kasada sanırım fan yoktu bunda 3 tane AR120 argb fan var zaten corsair fanlardan 3 tanesi 2500 lira tutuyor ayrı almaya kalksak. Halen alınmaz mı ? Normalde NZXT H5 Flow istiyordum ama görüntü olarak 3000D de hoşuma gitti2000ken alınırdı bu paraya değmez
Vardı ben de aldım beyazını2000 olan kasada sanırım fan yoktu bunda 3 tane AR120 argb fan var zaten corsair fanlardan 3 tanesi 2500 lira tutuyor ayrı almaya kalksak. Halen alınmaz mı ? Normalde NZXT H5 Flow istiyordum ama görüntü olarak 3000D de hoşuma gitti
6 Ay önceki konuya da cevap yazmayın bir zahmetRgb kontrolcüsü olması için kasa isminde icue yazması gerekiyor diye biliyorum..
Hocam güzel bilgi eğer öyleyse çünkü bu kasada yok kontrolcü. Aldım kaldım öyle rgb destekliyor anakart sadece :dRgb kontrolcüsü olması için kasa isminde icue yazması gerekiyor diye biliyorum..
Bilmeyen arkadaşlar için bence önemli bir konu...6 Ay önceki konuya da cevap yazmayın bir zahmet
Katılıyorum aynı şekilde gerçekten önemli bi ayrım hele bu corsairin kendi kontrolcülerini dayatması durumunda.Bilmeyen arkadaşlar için bence önemli bir konu...