Neler Yeni

🔥İndirim Corsair CX550 80+ Bronze PSU 1680₺

Strekeos

80+
Keşke RM modeli olsaydı, bu modelli tavsiye edemiyorum ancak eski ve düşük segment sistemlerde problem çıkaracağını sanmam. Fiyata göre beklentiniz yüksek olmasın ve sağlam bir sistemi tehlikeye atmayın.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alperen Yılmaz
H310 gibi sistemlerde iş görür

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,566
İsim
Hacı
Keşke RM modeli olsaydı, bu modelli tavsiye edemiyorum ancak eski ve düşük segment sistemlerde problem çıkaracağını sanmam. Fiyata göre beklentiniz yüksek olmasın ve sağlam bir sistemi tehlikeye atmayın.
Neyini tavsiye etmiyorsun? Bu 2017 üretim B tier Silver sertifikalı kaliteli bir model!

okanthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
okan öznur
Neyini tavsiye etmiyorsun? Bu 2017 üretim B tier Silver sertifikalı kaliteli bir model!
Katılıyorum. Herkes her şeyi yazıyor ya. 550watt için bu fiyata alabileceğiniz daha iyi bir psu yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum. Herkes her şeyi yazıyor ya. 550watt için bu fiyata alabileceğiniz daha iyi bir psu yok.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammed
Tavsiye edilmeyecek hiçbir şeyi yok. Bu fiyata alınabilecek en kaliteli ürünlerden biri.

Top Bottom