Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 64GB (4x16GB) 6400MHz C32 // 3500TL

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Ürün sayfası ve adı değiştiği için bu şekilde bildirim geldi arkadaşlar.
Gelen mailde ise bu şekilde yazıyor.
1680196436387.png

WhatsApp Görsel 2023-03-30 saat 20.08.52.jpg

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
Kral doğruyu söylemiyor, tüm ücretin iadesi yapılıp ürün sizde kalsın gibi bir politika yok :D aksi taktirde dediğim gibi kanıt gösterebilir.
Hocam 2 tane klavye aldım bugün yine iade oluşturdum kargo numarası yoktu dhl kargo numarası istedim ürün bende kaldı. Bu 2. oldu. Daha geçen hafta aynı şekilde başka klavye de bende kaldı.

Afro21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan
ne uğraşıcam be sizinle ya. hakkını alsın diye yol göstermeye çalışıyorum insanlara halen daha gelmiş tatava yapıyorsunuz. devamlı bir üslubuma laf etmeler. arkadaşım herkes aynı olucak diye bir şey yok benim mizacım sert birine kalkıp hakaret mi ediyorum? sert konusuyor olabilirim. yeter be bir tane hadsiz gelmiş yalancı diyor sorunlarınızmı var anlamadım. diğeri gelmiş yalancı velet diyor. insanlarda sorun aramaya çalışsarak ne elde etmeyi düşünüyorsunuz? bunları ben yazdığım an uyarı veriliyor başkası aynısnı bana dediğinde ben susup sineyemi çekmem bekleniyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak kardeşim ilk mesaj benim iyi okursan ne yazdığımı görmüş olucaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tepkinizi anlıyorum ama satın alma yaparken ben rün kodu endir diye inceleme yapmıyorum. amazon bu diyorum yanlışlık olmaz. ben 64gb olarak satın aldım sonradan ürn kodu muhabbeti döndü ve bende haklı olarak iptal etmedim ve ürün tarafıma 32gb olarak ulastırıldı. hakkım olarak bende satın almış oldugum 64gb üünleri talep ettim ve temsilci bana 64gb ürünlerin gönderimini yapamayacaklarını ama ücret iadesi yaparak bana ulasştırılan aynı üründen satın alabileceiğimi belirtti. burada yanlış bir durummu var?
Birader senin yaptığın yüzsüzlüğün daniskası. Satışa kategorisel yanlış girilen ürünü satın alıp, ürünü iade etmeyip, üzerine bir de para iadesi istemişsin. Eğer vermişlerse bu senin haklı olduğun için değil Amazon' un iyi niyetinden olmuştur. Sen ve senin gibilerin suistimali yüzünden bu adamlar bu ülkeye farklı gözle bakıyor. Yaptığın iş doğruymuş gibi bir de insanlara nasihat falan veriyorsun. Ne değişik bir tipsin sen ya ? Umarım süresiz şekilde banlanır hesapların. Daha önce forumlarda da aynı işi yaptığını görüp, engellemiştim. Şimdi burada yine aynı şeyleri kovalıyorsun. Yazık senin kafana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes Tayyip Tunçlar
Birader senin yaptığın yüzsüzlüğün daniskası. Satışa kategorisel yanlış girilen ürünü satın alıp, ürünü iade etmeyip, üzerine bir de para iadesi istemişsin. Eğer vermişlerse bu senin haklı olduğun için değil Amazon' un iyi niyetinden olmuştur. Sen ve senin gibilerin suistimali yüzünden bu adamlar bu ülkeye farklı gözle bakıyor. Yaptığın iş doğruymuş gibi bir de insanlara nasihat falan veriyorsun. Ne değişik bir tipsin sen ya ? Umarım süresiz şekilde banlanır hesapların. Daha önce forumlarda da aynı işi yaptığını görüp, engellemiştim. Şimdi burada yine aynı şeyleri kovalıyorsun. Yazık senin kafana.

Biraz daha naif bir şekilde ifade edilebilirdi bazı kelimeler ancak suistimal ve bu tip durumlardan dolayı Amazon'un Türkiye'de farklı bir politika izlemeye başlaması beni de bizleri de çok üzer. Arkadaşın konuşma tarzından dolayı daha önce bir şikayette bulunmuştum. Yetkililerin ben bu konuda bir uyarı yapması gerektiğini kişinin çok agresif konuşup, bir tartışma ortamı yaratması açıkcası forumda bulunan beni de çok rahatsız ediyor.

Saygıdeğer @Abdullah Hacıgül, Yetkililerin kullanıcı adlarını unuttuğumdan seni etiketledim. Rahatsızlık için kusura bakma. Bu arkadaşın(uomerlutfi) denk geldiğim 4 ya da 5'ten fazla çok agresif bir konuşması ve tartışma ortamı yaratması gibi bir durumu vardır. Konuyla alakalı forum yöneticileri inceleme yapabilirse kararları çok daha net vereceklerdir. Takdirinize bıraktım.

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Amazon'a güvenip aldık bakalım. 4182 TL gibi bir fiyat ödedim. 64 GB gelirse satarız 32 GB gelirse iade ederiz. Keşke sabah görseydim daha ucuza alırdık... :giggle:
Ürün gümrükte kaldı arkadaşlar iade talebi oluşturdum :)

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep MARAŞ
Ürün geldi 32 gb 5600mhz ram. İade oluşturacam

Top Bottom