Amazon Türkiye ne alâkaNe kanıtı kardeşim yazdım işte sahibinden ilan numarası almak istersen buyur
1086533417
Sence ürün bende kalmasa ilan mı açarım
amazon türkiyeden aldık sonucçta amazon germany amazon tukiyenın almanya deposu oluyor amazon de ile alakası yokİki paket aldım Amazon ne hediye çeki verdi nede ürün sizde kalsın dedi gönderin iadeniz olsun dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon Türkiye ne alâka
Öyle demediler 4 farklı temsilci ile görüştüm Amazon Türkiye den alınmamış dedi yurtdışı ürünlerde ne hediye çeki oluyor nede ürün sizde kalıyor ücret iadesini yapıyoruz demediler sürekli dedikleri şey ürünü gönderin para iadenizi yapalım dediler kaldı ki faturasi da garmany yazıyor her şey yurtdışı gözüküyoramazon türkiyeden aldık sonucçta amazon germany amazon tukiyenın almanya deposu oluyor amazon de ile alakası yok
Alakası yok değil tam da alakalı 4 farklı temsilci ile görüştüm bu konuyu hepsi aynısı söylediamazon türkiyeden aldık sonucçta amazon germany amazon tukiyenın almanya deposu oluyor amazon de ile alakası yok
Evet, Yalan söylüyorumKral doğruyu söylemiyor, tüm ücretin iadesi yapılıp ürün sizde kalsın gibi bir politika yok aksi taktirde dediğim gibi kanıt gösterebilir.
Kral doğruyu söylemiyor, tüm ücretin iadesi yapılıp ürün sizde kalsın gibi bir politika yok aksi taktirde dediğim gibi kanıt gösterebilir.
Oha
O kadar insan kaç kere görüştük yok dediler sen deyince nasıl hemen okey dediler? Bana biraz hikaye gibi geldi ama neyse
Kardeşim bende sordum defalarca yok önce ürünü gönderin iadesini yapalım dediler senin ayrıcalığın ne
dostum konustum ücret iadem onaylandı ürün bende kalıcak şekilde alttaki arkadaş sanırım yediremediKardeşim bende sordum defalarca yok önce ürünü gönderin iadesini yapalım dediler senin ayrıcalığın ne
yok daha neler araba ev de versinlerdoğruymuş arkadaşlar
Alıntıyı görüntüle
dostum konustum ücret iadem onaylandı ürün bende kalıcak şekilde alttaki arkadaş sanırım yediremedi