Temsilciler ne diyor pekibende de 32 geldı temcıllerle konusyorum.
Amazon germany satıcısından aldınız derlerse kesnınlıkle ıtımat etmeyın .
Amazon.com.tr üzerinden Amazon.com.tr nin Almanya deposundan almış oluyoruz ürünleri.
Amazon.de ile ilişkimiz yok
Iyi bence. Kullanmalik iyi ama. Cl32 6400 yaziyordu o da dogru olmayabilir.Ürün için 32de iyi değil mi beyler
Para iademi aldım ben ürünler bende kalıyorTemsilciler ne diyor peki
hocam tam olarak ne söylediniz ,ne yaptınız hatta konuşma ss i varsa atsanız.Biz de öyle hareket etsek çok iyi olurPara iademi aldım ben ürünler bende kalıyor
Var mı kanıt, konuda sizin almadiginizi arkadaşınızın aldığını söylemiştiniz sanırım.Para iademi aldım ben ürünler bende kalıyor
Ne kanıtı kardeşim yazdım işte sahibinden ilan numarası almak istersen buyurVar mı kanıt, konuda sizin almadiginizi arkadaşınızın aldığını söylemiştiniz sanırım.
İlan kurduysan hepsini iade almissindir pardon hiç aklıma gelmedi hahahaNe kanıtı kardeşim yazdım işte sahibinden ilan numarası almak istersen buyur
1086533417
Sence ürün bende kalmasa ilan mı açarım
Bu arada satın almayı babamın karttan verdjm o yuzden ekstre yi gösteremiyorum amazon hesabimda iade edildi yazisi cikinca atarim skrun değilİlan kurduysan hepsini iade almissindir pardon hiç aklıma gelmedi hahaha
Gerçekten şanslısın, 50 100tl ürün olsa tamam da , gerçekten iyi bir temsilci ile konuşmuşsun.Bu arada satın almayı babamın karttan verdjm o yuzden ekstre yi gösteremiyorum amazon hesabimda iade edildi yazisi cikinca atarim skrun değil
Kral doğruyu söylemiyor, tüm ücretin iadesi yapılıp ürün sizde kalsın gibi bir politika yok aksi taktirde dediğim gibi kanıt gösterebilir.Gerçekten şanslısın, 50 100tl ürün olsa tamam da , gerçekten iyi bir temsilci ile konuşmuşsun.