Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 64GB (4x16GB) 6400MHz C32 // 3500TL

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
1500 tllik klavyenin iadesini, bir kere kargo şubesine götürüp, halledemedim. Tekrardan müşteri temsilcisine yazdım, kargo şubeleri almıyor diye. Ürün iadesiz para iadesi yaptılar
klasik yaşı küçük arkadaşlardan bir tanesi yapacak bir şey yok. sanırım satın alamadığı için zoruna gitmiş

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
dostum konustum ücret iadem onaylandı ürün bende kalıcak şekilde alttaki arkadaş sanırım yediremedi
Valla enteresan bu da 5. Temsilci o da aynısı dedi gönderin iade yapalım diyor

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
hocam chat leştiğim temsilciler bana da bu sekılde dedıler amazon.de ye kadar yazdım ve ayrietten telefon görüşmesi sağladım. zaten amazon germany satıcısının amazon.com.tr oldugunu oranın amazon.com.tr ye ait bir depo oldugunu o şekilde öğrendim. Amazon TR temsilcileri ile konusmam benımde bu sekılde bıttı ama aksam telefon görüşmesi sağladım saat 8,26 da temsilci ile durumu anlattım ve oda bana para iadesi yapacagını ve ürünü iade etmeme gerek olmadığını yaptığı para iadesi ile birlikte bana gelen urunlerden bır tane daha alıp 64 gb a tamamlayacabılecegımı söyledi bende kabul ettim.

WhatsApp Görsel 2023-03-29 saat 23.43.21.jpg

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Amazon Germany'den alınan ürünlerde sorun olduğunda bazen ürünü iade almaksızın ücret iadesi yapabiliyorlar. Bu durumu almış olduğum arctic 140mm a-rgb fan alış verişinde yaşadım. 3 adet almıştım bir tanesinin ledlerinde sorun oldu. Müşteri temsilcisine sadece arızalı olanı iade etmek istediğimi söylediğimde ürünü göndermeyin biz paranızı iade edelim dediler. Tabi tutarı yüksek olan ürünlerde de bunu yapıyorlar mı bilmiyorum.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
klasik yaşı küçük arkadaşlardan bir tanesi yapacak bir şey yok. sanırım satın alamadığı için zoruna gitmiş
Ve bu bahsettiğim ürünü amazon germanyden almadım, akko'nun satıcısından aldım

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram

no-name

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Bu @uomerlutfi biraz ilgi çekmeye çalışan velet gibi geldi gözüme. Editle kendi kendine yazışmış sonra gelmiş burada milleti kandırıyor yersen

Berkkkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
berk çetin
Hocam anlıyorum açıklama yanlış da bence bu işi yapmayı bırakın koduna bakın 32gb alma o zaman yarın öbür gün amazon.trden germany us ürünleri satılmamaya başlar daha kötü olur

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Bu @uomerlutfi biraz ilgi çekmeye çalışan velet gibi geldi gözüme. Editle kendi kendine yazışmış sonra gelmiş burada milleti kandırıyor yersen
öyle zaten hocam, diğer konulardaki üsluplarından hatırlıyorum bunu. arkadaşlarına ve ailesine allah sabır versin bu arkadaşın.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ne uğraşıcam be sizinle ya. hakkını alsın diye yol göstermeye çalışıyorum insanlara halen daha gelmiş tatava yapıyorsunuz. devamlı bir üslubuma laf etmeler. arkadaşım herkes aynı olucak diye bir şey yok benim mizacım sert birine kalkıp hakaret mi ediyorum? sert konusuyor olabilirim. yeter be bir tane hadsiz gelmiş yalancı diyor sorunlarınızmı var anlamadım. diğeri gelmiş yalancı velet diyor. insanlarda sorun aramaya çalışsarak ne elde etmeyi düşünüyorsunuz? bunları ben yazdığım an uyarı veriliyor başkası aynısnı bana dediğinde ben susup sineyemi çekmem bekleniyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var mı kanıt, konuda sizin almadiginizi arkadaşınızın aldığını söylemiştiniz sanırım.
bak kardeşim ilk mesaj benim iyi okursan ne yazdığımı görmüş olucaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam anlıyorum açıklama yanlış da bence bu işi yapmayı bırakın koduna bakın 32gb alma o zaman yarın öbür gün amazon.trden germany us ürünleri satılmamaya başlar daha kötü olur
hocam tepkinizi anlıyorum ama satın alma yaparken ben rün kodu endir diye inceleme yapmıyorum. amazon bu diyorum yanlışlık olmaz. ben 64gb olarak satın aldım sonradan ürn kodu muhabbeti döndü ve bende haklı olarak iptal etmedim ve ürün tarafıma 32gb olarak ulastırıldı. hakkım olarak bende satın almış oldugum 64gb üünleri talep ettim ve temsilci bana 64gb ürünlerin gönderimini yapamayacaklarını ama ücret iadesi yaparak bana ulasştırılan aynı üründen satın alabileceiğimi belirtti. burada yanlış bir durummu var?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harry kewell
Bana da 32 geldi,2 3 kere görüştüm.Sende kalsın parasını atalım vs öyle bi olay yok,belki de arkadaşa denk geldi bilemem.Yurtdışı kaynaklı olduğu için sadece iade yapabiliyorlarmış.İade başlattım ben de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,147
Üyeler
162,631
Son üye
CLaiN
Top Bottom