Neler Yeni

Yardım Corsair h100 aşırı pompa sesi

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
öncelikle merhaba 2 yıldır kullandığım sistemde daha önce böyle bir sorun yaşamadım

yaşadığımı anlatayım pc 1 haftadır kapanmadı dewamlı işlemci %30 %40 bandında aktiç çalışıyor daha üstüne pek çıkmıyor

dün başıma gelen kasa içinden musluk bozulurda ince kalın tiz bir uluma sesi gibi sesler gelmeye başladı hatta uykumdan uyandım ses e yüksek bir ses yani önce fanları kontrol ettim ama fanlarda herhangi bir ses yoktu en sonunda sıvı soğutmaya dokundum ve baktımki titreşimli ve rahatsız çalışıyor gibi ondan geliyordu ses

önce direk pc kaparmadım
işlemci kullanımına baktım %30 %35 bandında 85derecelerde geziyordu normalde 60 ı pek aşmazdı

sonra pc kaparttım 5 dk sonra açtım ses gitti fakat tekrar olur mu olursa genelde pc açık duruyor ama uzaktan bağlanıp kontrol ediyorum
herhangi bir sıkıntı yaşatırmı tekrarlarmı başına gelen warmı ?

sistem
asus b550mk ana kart
r 5 5600 işlemci
işlemci sogutucu corsair h100 rgb 240 mm
ekran kartı msi 6700 xt
32 gb ram falan işte

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİ

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Yanık
Hocam pompanın içindeki fan bilgisayar yeni açıldığı için devrini yükseltip sonra normal haline getiriyordur. Sorun olmaz merak etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sadece açılışta yapıyorsa ve sonra hemen düzeliyorsa dediğim gibidir. Eğer sürekli devri yüksek şekilde çalışıyorsa önce ayarlarınızı kontrol etmelisiniz. Yine geçmiyorsa servise gönderilmeli.

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pompanın içindeki fan bilgisayar yeni açıldığı için devrini yükseltip sonra normal haline getiriyordur. Sorun olmaz merak etmeyin.

Hocam sadece açılışta yapıyorsa ve sonra hemen düzeliyorsa dediğim gibidir. Eğer sürekli devri yüksek şekilde çalışıyorsa önce ayarlarınızı kontrol etmelisiniz. Yine geçmiyorsa servise gönderilmeli.
yok açılışta falan ses yapmıyor ilk defa yaptı 1 haftadır kapanmayan bir şekildeydi pc yaptı ve kapatıp açınca düzeldi fakat korkum pc 2 3 ay kapatmadığım oluyor sadece 2 haftada bir kasamlar olmasın diye yeniden başlatıyorum uzun süre açık bırakacağım için herhangi bir problem olurmu diye merak ettim

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Yanık
yok açılışta falan ses yapmıyor ilk defa yaptı 1 haftadır kapanmayan bir şekildeydi pc yaptı ve kapatıp açınca düzeldi fakat korkum pc 2 3 ay kapatmadığım oluyor sadece 2 haftada bir kasamlar olmasın diye yeniden başlatıyorum uzun süre açık bırakacağım için herhangi bir problem olurmu diye merak ettim
olmaz büyük ihtimale

Salvation

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emre kurtuluş
bende rampage soğutucu vardı. Söktüm pompasini temizledim. kendi sıvıları tortulasiyor bir vakitten sonra. antirifiriz koydum sonra. 4 senedir çalışıyor. radyatör üzerinde bir delik var ordan sıvı koyabiliyorusunuz

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
bende rampage soğutucu vardı. Söktüm pompasini temizledim. kendi sıvıları tortulasiyor bir vakitten sonra. antirifiriz koydum sonra. 4 senedir çalışıyor. radyatör üzerinde bir delik var ordan sıvı koyabiliyorusunuz
teşekkür ederim gerçekten

olmaz büyük ihtimale
teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Yanık
teşekkür ederim gerçekten

teşekkür ederim içimi rahatlattınız
şöylede yapabilirsiniz carsair müşteri hizmetini arayın durumu söyleyin size daha iyi yardımcı olurlar

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
ya muhtemelen bir sıkıntı war boşta 55 derecelerde geziyor normalde yükte 65 dereceyi geçmiyordu

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Halil uçar
Kronik gibi benimde 1 sene sonra ses yaptı garantiye gönderdi.Değişim oldu sıfırıyla 3 ay sonra tekrar başladı.

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
%40 50 mkullanımda 80 82 dereceleri görüyor sanırım pompa nanayı yedi nasıl bir yol izlemeliyim bir yok gösterin 2 yıllık garantisi baktım faturaya 3 gün geçmiş

Kronik gibi benimde 1 sene sonra ses yaptı garantiye gönderdi.Değişim oldu sıfırıyla 3 ay sonra tekrar başladı.
garantisi bitmiş 3 gün önce napacağım kafam karıştı yani

+++++++++++

bunlarda garanti 2 yıl değilmi yaw şans a bak 3 gün önce bitmiş bu gün bozulacağı tuttu

Son düzenleme:

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Halil uçar
%40 50 mkullanımda 80 82 dereceleri görüyor sanırım pompa nanayı yedi nasıl bir yol izlemeliyim bir yok gösterin 2 yıllık garantisi baktım faturaya 3 gün geçmiş

+++++++++++

bunlarda garanti 2 yıl değilmi yaw şans a bak 3 gün önce bitmiş bu gün bozulacağı tuttu
Bittiyse gecmıs olsun tamır vs olmuyor sanırım pompa hiç garantisiz bir sıvı sahibi olmadım :(

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emin

+++++++++++

hocam ürünü kargoyla aldıysanız fatura değil teslim alma tarihi garanti süresi oluyor diye biliyorum

Top Bottom