achiles06
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- mesut demirel
öncelikle merhaba 2 yıldır kullandığım sistemde daha önce böyle bir sorun yaşamadım
yaşadığımı anlatayım pc 1 haftadır kapanmadı dewamlı işlemci %30 %40 bandında aktiç çalışıyor daha üstüne pek çıkmıyor
dün başıma gelen kasa içinden musluk bozulurda ince kalın tiz bir uluma sesi gibi sesler gelmeye başladı hatta uykumdan uyandım ses e yüksek bir ses yani önce fanları kontrol ettim ama fanlarda herhangi bir ses yoktu en sonunda sıvı soğutmaya dokundum ve baktımki titreşimli ve rahatsız çalışıyor gibi ondan geliyordu ses
önce direk pc kaparmadım
işlemci kullanımına baktım %30 %35 bandında 85derecelerde geziyordu normalde 60 ı pek aşmazdı
sonra pc kaparttım 5 dk sonra açtım ses gitti fakat tekrar olur mu olursa genelde pc açık duruyor ama uzaktan bağlanıp kontrol ediyorum
herhangi bir sıkıntı yaşatırmı tekrarlarmı başına gelen warmı ?
sistem
asus b550mk ana kart
r 5 5600 işlemci
işlemci sogutucu corsair h100 rgb 240 mm
ekran kartı msi 6700 xt
32 gb ram falan işte
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİ
yaşadığımı anlatayım pc 1 haftadır kapanmadı dewamlı işlemci %30 %40 bandında aktiç çalışıyor daha üstüne pek çıkmıyor
dün başıma gelen kasa içinden musluk bozulurda ince kalın tiz bir uluma sesi gibi sesler gelmeye başladı hatta uykumdan uyandım ses e yüksek bir ses yani önce fanları kontrol ettim ama fanlarda herhangi bir ses yoktu en sonunda sıvı soğutmaya dokundum ve baktımki titreşimli ve rahatsız çalışıyor gibi ondan geliyordu ses
önce direk pc kaparmadım
işlemci kullanımına baktım %30 %35 bandında 85derecelerde geziyordu normalde 60 ı pek aşmazdı
sonra pc kaparttım 5 dk sonra açtım ses gitti fakat tekrar olur mu olursa genelde pc açık duruyor ama uzaktan bağlanıp kontrol ediyorum
herhangi bir sıkıntı yaşatırmı tekrarlarmı başına gelen warmı ?
sistem
asus b550mk ana kart
r 5 5600 işlemci
işlemci sogutucu corsair h100 rgb 240 mm
ekran kartı msi 6700 xt
32 gb ram falan işte
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİ