CORSAIR HS35 ALINIR MI?

tenlik

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
900
Arkadaşlar, 900tlye kutulu sorunsuz kozmetiği iyi corsair hs35 buldum. Sizce alınır mı? bu civarlara ne alınabilir? Havit h2002p daha iyi mi olur? Teşekkürler.

Arkadaşlar, 900tlye kutulu sorunsuz kozmetiği iyi corsair hs35 buldum. Sizce alınır mı? bu civarlara ne alınabilir? Havit h2002p daha iyi mi olur? Teşekkürler.

0'ı 9k olan kulaklığı 900 TL'ye mi buldun? Eğer bulduysan al. Öyle Havit Hovit falan gerek yok.

0'ı 9k değil hocam naptın.

Benim baktığım farklı modeli herhalde bilemedim. Ama alınır. Dediğim gibi en azından bilindik marka. Bilmediğin, teknik servisinden kimsenin memnun kalmadığı markalara para yatırmayın derim.

Benim baktığım farklı modeli herhalde bilemedim. Ama alınır. Dediğim gibi en azından bilindik marka. Bilmediğin, teknik servisinden kimsenin memnun kalmadığı markalara para yatırmayın derim.
ben de birebir aynı düşüncedeyim ama foruma baktım hs35 için kötüleyenler olmuş. haviti de çok öven var. 2025te hs35 için hiç başlık yoktu bir de o yüzden kararsız kaldım.

ben de birebir aynı düşüncedeyim ama foruma baktım hs35 için kötüleyenler olmuş. haviti de çok öven var. 2025te hs35 için hiç başlık yoktu bir de o yüzden kararsız kaldım.

Havit'i 2-3 sene kullanan adam görürsen plaket verelim beraber.

Malzeme kalitesi sorun yaşatan bir model. Ses ve mikrofon kalitesi bakımından da alınabilir değil. Sıfır olarak H2002P iyidir ancak ikinci elde daha iyi alternatifi de bulunabilir. Cloud 2 beğeniliyor genel olarak.

Sıfırı bile 900 TL'YE alınmaz. Tek artı yönü bana göre 50mm sürücüye sahip olması.

Tavsiye etmem, sesi güzel değildir.

500e bile alınmaz kardeşim güven bana.
Mikrofona ses sekmesi sorunu kronik, malzeme kalitesi kötü ses kalitesi de kötü.
H2002P ve D modellerini kullandım HS35'den her anlamda çok çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,333
Üyeler
173,800
Son üye
berk0101
Geri