Arkadaşlar, 900tlye kutulu sorunsuz kozmetiği iyi corsair hs35 buldum. Sizce alınır mı? bu civarlara ne alınabilir? Havit h2002p daha iyi mi olur? Teşekkürler.
0'ı 9k değil hocam naptın.0'ı 9k olan kulaklığı 900 TL'ye mi buldun? Eğer bulduysan al. Öyle Havit Hovit falan gerek yok.
0'ı 9k değil hocam naptın.
![]()
Corsair HS35 Kablolu Kulaklık
Corsair HS35 Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ben de birebir aynı düşüncedeyim ama foruma baktım hs35 için kötüleyenler olmuş. haviti de çok öven var. 2025te hs35 için hiç başlık yoktu bir de o yüzden kararsız kaldım.Benim baktığım farklı modeli herhalde bilemedim. Ama alınır. Dediğim gibi en azından bilindik marka. Bilmediğin, teknik servisinden kimsenin memnun kalmadığı markalara para yatırmayın derim.
ben de birebir aynı düşüncedeyim ama foruma baktım hs35 için kötüleyenler olmuş. haviti de çok öven var. 2025te hs35 için hiç başlık yoktu bir de o yüzden kararsız kaldım.
öyle mi dersin. çok bilgim yok valla.Havit'i 2-3 sene kullanan adam görürsen plaket verelim beraber.
havit 2040 p kullanıyorum kulak agrı yapıyor bende sürücüler kulagıma değiyor belli üsre sonrasında agrıtıyoröyle mi dersin. çok bilgim yok valla.