Fatieh
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,259
Alınmaz. Drop Plus buna meydan dayağı atarBu kulaklık nasıldır alınır mı?
Alınmaz. Drop Plus buna meydan dayağı atarBu kulaklık nasıldır alınır mı?
PekiÖn yargı değil ya şuan rampage kullanıyorum sorayım dedim alırsam
o fiyata kusura bakma da o markalardan güzel bir şey bekleme. Nedir bu Rampage ön yargısı anlamış değilim.Rampage istemiyorum ya bu fiyat bandında steelseries hyperx logitech o markalardan önerirmisniz
Bu kulaklık hyperx'in 700-800 lira seviyesindeki kulaklıklarına rakip olabilecek bir kalitede.Ön yargı değil ya şuan rampage kullanıyorum sorayım dedim alırsam
o fiyata kusura bakma da o markalardan güzel bir şey bekleme. Nedir bu Rampage ön yargısı anlamış değilim.
Bu drop plus da iki tane kablo gidiyor onla ne
O tercihe bağlı sadece 1 tane takıyorsun. Telefon için jak kablosu bilgisayar için USB kablosu var çıkarıp takılabiliyor.Bu drop plus da iki tane kablo gidiyor onla ne
O kadar abartmaBu kulaklık hyperx'in 700-800 lira seviyesindeki kulaklıklarına rakip olabilecek bir kalitede.
kesin demedim reis olabilir dedim. Birisi ikisini de alıp karşılaştırana kadar bilemeyiz. Cloud 2'yi yarım saat kadar kullanma şansım oldu o yüzden emin değilimO kadar abartma![]()
Bu kulaklıkta iyi ses kasılır mı hocam ?Bir saniye atıyorum bir hata oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kesin demedim reis olabilir dedim. Birisi ikisini de alıp karşılaştırana kadar bilemeyiz. Cloud 2'yi yarım saat kadar kullanma şansım oldu o yüzden emin değilim
KasılırBu kulaklıkta iyi ses kasılır mı hocam ?