Corsair HS55 Wireless Bluetooth Gaming 7.1 Kablosuz Kulaklık Beyaz
CA-9011281-EU - Corsair HS55 Wireless Bluetooth Gaming 7.1 Kablosuz Kulaklık Beyaz
yok olmazcloud 2 kabloludan kablosuza geçmek istiyorum bu mantıklı olur mu ?
Aynı klasmanda değillerki neden böyle bi yorum yaptınız anlamadımHs80 usb kullandım ve hs80max kullanıyorum anlık olarak memnunım baya
Ses ve mikrofon kalitesi fark edebilir. HS65'in earcupları daha büyük görünüyor, üstelik dışı kumaş içi deri şeklinde, HS55'te komple deri. HS65 ufak daha ağır, pil süresi benzer. Fiyatından dolayı onu paylaşma gereği duymadım, 1k'den fazla fark var.65 ıle farkı nedir
leş gibi kulaklık (mikrofonu)Uygun mu fiyatı
400-450TL indirimli, bu fiyata düşmemişti pek.Uygun mu fiyatı
O modele göre memnun edebilir gibi, en kötü ayar yapılır ancak canlı deneyim daha iyi olur. Corsair'ın üst segment ürünlerine çoğunlukla iyi denir, bu tür ürünleri daha geri planda kalır.alınır mı gençler? razer blackshark v2x den geçmeye değer mi kablolu modelini kullanıyorum uzun zamandır wireless istiyorum
Cloud 2'den geçilecek kablolu model dahi daha memnun etmeyebilir.cloud 2 kabloludan kablosuza geçmek istiyorum bu mantıklı olur mu ?
ben 2 ye aldım gamingenden 3k lık bir ürün değil mik berbat ötesi ses vs güzelUygun mu fiyatı