Neler Yeni

Corsair HS70 Kablosuz Alınır Mı?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
Merhabalar,

Başlıkta da yazıyor, sizce alınır mı? 980 lira gibi bir fiyatı var. Acaba Black Friday'de ucuzlar mı? Ya da bu fiyatlara daha iyi bir wireless bulunabilir mi? Mikrofonuna kötü denmiş ancak benim ekstradan bir mikrofonum var yani çok kötü ise onu kullanabilirim.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhabalar,

Başlıkta da yazıyor, sizce alınır mı? 980 lira gibi bir fiyatı var. Acaba Black Friday'de ucuzlar mı? Ya da bu fiyatlara daha iyi bir wireless bulunabilir mi? Mikrofonuna kötü denmiş ancak benim ekstradan bir mikrofonum var yani çok kötü ise onu kullanabilirim.
bulrusun black firday de illa

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
HS60pro var bende. Mikrofonu gerçekten beklentinin çok altında ve kendi yazılımı içerisinde yapılan ayarlar çok yetersiz. HS70 te bu sorunlar giderildi mi bilemem ama iyice araştırsan iyi olur.

Not: Discord da benim bilgisayar sesini vs karşı tarafa aktarıyordu. Ne kadar ayar yaparsam yapayım bu sorunun üstesinden gelemedim. (kulaklığın sesini çok kısmak gerekiyordu sesin gitmemesi için)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Alınır ama bir süre sonra pedleri aşınıyor ve batarya ömrü azalıyor ben garantiye gönderdim ve 105TL verirsem sıfır HS70 Pro gönderileceğini söylediler gönderdim geldi
Kulaklığın ses performansı gayet iyi 2 kulaklık içinde güzel mikrofon kaliteleri iyi bağlantı uzaklığı gayet iyi memnundum iade de alabilirdim ama sevdiğim için kulaklığı iade istemedim
IMG20211005132232.jpg

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır ama bir süre sonra pedleri aşınıyor ve batarya ömrü azalıyor ben garantiye gönderdim ve 105TL verirsem sıfır HS70 Pro gönderileceğini söylediler gönderdim geldi
Kulaklığın ses performansı gayet iyi 2 kulaklık içinde güzel mikrofon kaliteleri iyi bağlantı uzaklığı gayet iyi memnundum iade de alabilirdim ama sevdiğim için kulaklığı iade istemedimAlıntıyı görüntüle
Mikrofon kalitesi icin kotu yorumlari cok fazla gordum. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Arkadaslariniz rahatsiz mi bu durumdan

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Mikrofon kalitesi icin kotu yorumlari cok fazla gordum. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Arkadaslariniz rahatsiz mi bu durumdan
Kendisiyle dc de baya konuştuk sesi güzel geliyordu gayet iyiydi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Katılmıyorum kaliteli bir mikrofonu var yayınlarımı onunla yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom