Neler Yeni

Yardım Corsair hs80 Max vs Arctis Nova 7p

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
yakında yurtdışına çıkacağım ikisinden birini almak istiyorum. ikisi de aynı fiyatta şu an hangisini önerirsiniz. Mikrofon ve pil olarak hs80 max ın daha önde olduğunu biliyorum fakat genel anlamda emin olamadım. Başka önerileriniz varsa açığım

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Corsair HS80 Max vs Arctis Nova 7P:
  • Ses ve Yazılım: Arctis Nova 7P, daha kapsamlı EQ ve surround ses desteği sunuyor. HS80 Max, yazılımda daha sınırlı.
  • Bağlantı: Nova 7P aynı anda Bluetooth + kablosuz bağlantı destekler; HS80 Max bunu sunmaz.
  • Batarya: Nova 7P ~38 saat, HS80 Max ~24 saat.
  • Mikrofon ve Yapı: HS80 Max daha sağlam ve mikrofon kalitesi daha iyi.
  • Ekstra: HS80 Max’te RGB aydınlatma var, Nova 7P’de yok.
Sonuç: Uzun batarya ve çoklu bağlantı istiyorsanız Nova 7P, sağlam yapı ve mikrofon kalitesi istiyorsanız HS80 Max.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdullah
Fps oyunu için hangi kulaklığı önerirsiniz sadece bu iki model arasında sınırlı değilim cs2 oynuyorum tryhard oyun sistemim var güncel olarak cloud2 kablolu kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum cloud2 yi aratmayacak bir kulaklık lazım arkadaşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Ses ve Yazılım: Arctis Nova 7P, daha kapsamlı EQ ve surround ses desteği sunuyor. HS80 Max, yazılımda daha sınırlı.
  • Bağlantı: Nova 7P aynı anda Bluetooth + kablosuz bağlantı destekler; HS80 Max bunu sunmaz.
Sonuç: Uzun batarya ve çoklu bağlantı istiyorsanız Nova 7P, sağlam yapı ve mikrofon kalitesi istiyorsanız HS80 Max.
bahsettiğiniz model düz hs80 modeli. Benim dediğim Hs 80 max'ta 65 saat kullanım ve bluetooth var

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fps oyunu için hangi kulaklığı önerirsiniz sadece bu iki model arasında sınırlı değilim cs2 oynuyorum tryhard oyun sistemim var güncel olarak cloud2 kablolu kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum cloud2 yi aratmayacak bir kulaklık lazım arkadaşlar
ben yeni cloud 2 core almıştım hem kafama küçük geldi hem de pedleri kulağıma küçük geldi kullanmadım bile. Normalde kafam büyük değildir ama saçma geldi. o yüzden 2.5k'ya satmayı düşünüyorum. Ama çok güzel kulaklık 80 saat ömrü var 0 gecikme neredeyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktım ama hiçbir yerde satılmıyor ürün malesef. Ayrıca yorumları çok düşük

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
ben yeni cloud 2 core almıştım hem kafama küçük geldi hem de pedleri kulağıma küçük geldi kullanmadım bile. Normal de kafam büyük değildir ama saçma geldi. o yüzden 2.5k'ya satmayı düşünüyorum

baktım ama hiçbir yerde satılmıyor ürün malesef
Mağazalarda bulabilirsin, ben yanlış anladım sanırım. Yurtdışından alacaksın sandım :)

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdullah
ben yeni cloud 2 core almıştım hem kafama küçük geldi hem de pedleri kulağıma küçük geldi kullanmadım bile. Normalde kafam büyük değildir ama saçma geldi. o yüzden 2.5k'ya satmayı düşünüyorum. Ama çok güzel kulaklık 80 saat ömrü var 0 gecikme neredeyse.

baktım ama hiçbir yerde satılmıyor ürün malesef. Ayrıca yorumları çok düşük
Daha farklı bisey düşünüyorum kankam belki de devam ederim bu kulaklıktan bilmiyorum kararsizim

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Daha farklı bisey düşünüyorum kankam belki de devam ederim bu kulaklıktan bilmiyorum kararsizim
Cloud 2 core wireless gayet güzel aslında fakat ben çok rekabetci aramadığım ve corsair gibi geniş kulaklıklara alıştığım için hyperx kulaklıkları bana göre değil pek :). Ses olarak çok iyi özellikler stereoda cidden seste sağ sol ayrımı çok ciddi bir şekilde farkediliyor. Malzeme kalitesi de sağlam. arkadaşımla birlikte aldık o çok memnun 2 haftadır kullanıyor pili yeni yarılanmış. Eğer istersen yarı fiyatına aldığım için çok uygun fiyata verebilirim. 1-2 sefer dışında kullanmadım bile. istersen yazabilirsin anlatırım sana, istersen başka konularda da yarıdmcı olurum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berker Mısırlıoğlu
HS80 Max en az 60 saat.
Hs80 max aldım bu sefer de aklım kablolu kullanılabildiği için düz modelde kaldı :D max kablolu kullanılamıyormuş anladığımk adarıyla. pili artırıp kablolu kullanımı kaldırmışlar

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cemil Ciger
Chat kullanıyorsan en azından ya doğruluğunu teyit et, ya da KS bilgilendir. Çünkü bu karşılaştırma doğru değil!

Top Bottom