Neler Yeni

CORSAIR ICUE 220T RGB Airflow KASA

Mauryx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
CORSAIR ICUE 220T RGB Airflow KASA Aldım ARGB desteği olduğu için CORSAIR ICUE programını indirdim falan programın içindeki modları denedim ama beğenmedim. kasayı ilk aldığımda rgb renkler felan vardı şuan rgb moda çeviremiyorum. çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. siyah kasa modeli bu arada

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Fan modelini değiştirir misiniz? İCUE uygulamasında fanın modelini değiştirme var. Bundan dolayı olabilir.

ML, QL, SP, SP Pro ve dahası fan modeli var. Değiştirebiliyorsunuz.

Mauryx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan modelini değiştirir misiniz? İCUE uygulamasında fanın modelini değiştirme var. Bundan dolayı olabilir.
Değiştirdim ama halen aynı sorun var programı kaldırdım belki eski haline döner diye ama olmadı yardımcı olursan çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ML, QL, SP, SP Pro ve dahası fan modeli var. Değiştirebiliyorsunuz.
ML QL SP SP Pro dediğin yere nerden giriş yapıyoruz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ML QL SP SP Pro dediğin yere nerden giriş yapıyoruz
Lightning Setup yerinde.
Uygulamayı sildim de internetten yerini almanca olarak atayım.
1675972293006.png

Sol taraftaki yerden QL, ML, SP PRO fan modelini değiştirip sağdan da fan sayısını değiştirip moduna etki etmesini sağlayabilirsiniz. Eğer olmazsa
Windows+R yapıp "Çalıştır" uygulaması gelince Regedit kelimesini yazın ve Kayıt defterini açın.

Sonra

1675972476756.png

İlk başta HKEY_CURRENT_USER klasörünü genişletin. Sonra Software klasörünü genişletin. Sonra gelen bölümden Corsair'i silip yeniden İCUE uygulamasını yükleyiniz.

Mauryx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lightning Setup yerinde.
Uygulamayı sildim de internetten yerini almanca olarak atayım.
Alıntıyı görüntüle
Sol taraftaki yerden QL, ML, SP PRO fan modelini değiştirip sağdan da fan sayısını değiştirip moduna etki etmesini sağlayabilirsiniz. Eğer olmazsa
Windows+R yapıp "Çalıştır" uygulaması gelince Regedit kelimesini yazın ve Kayıt defterini açın.

Sonra

Alıntıyı görüntüle
İlk başta HKEY_CURRENT_USER klasörünü genişletin. Sonra Software klasörünü genişletin. Sonra gelen bölümden Corsair'i silip yeniden İCUE uygulamasını yükleyiniz.
Kral sana detaylı anlatmam için Instagram'a gelirmisin ig:erturk.eyup.36 bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom