Neler Yeni

Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Performance PWM fan seti - 847 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,426
İsim
Bilal Tepe
SP serisi cfm i dusuk görsel şölen için alınabilir sadece bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu

oLgan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Olgan A.
Çok güzel fiyat. Aylardır siyah olan seti arıyordum hiçbir yerde yok. İkinci ellerde fanın teki 250'den gidiyor sıfır açılmamış kutu satana da rastlamadım pek. Siyah fan bulamayınca garanti için Corsaire başvurdum ücretsiz değişim sağlandı henüz yolda fanlar. Değiştirmemiş olsalardı alırdım bu fiyata.

bu fan serisinin böyle bir kötü namı salındı fakat corsair sitesinde verileri 52CFM, öte yandan yere göğe sığdırılamayan arctic p12 pwm pst is kaç dersiniz? 48 cfm. Arctic static pressure daha yüksek sanırım fakat corsair de sitesinde sp120 tech specs'de static pressure optimised yazıyor.

Öte yandan bizzat kullanıyorum ve gayet her iş için yeter bırak egsozu sıvı soğutmama taktım gayet iyi performans verdi benim tecrübem bu şekilde.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,426
İsim
Bilal Tepe
bu fan serisinin böyle bir kötü namı salındı fakat corsair sitesinde verileri 52CFM, öte yandan yere göğe sığdırılamayan arctic p12 pwm pst is kaç dersiniz? 48 cfm. Arctic static pressure daha yüksek sanırım fakat corsair de sitesinde sp120 tech specs'de static pressure optimised yazıyor.

Öte yandan bizzat kullanıyorum ve gayet her iş için yeter bırak egsozu sıvı soğutmama taktım gayet iyi performans verdi benim tecrübem bu şekilde.
78 cfm fanlar var aerocool RGB veya silverstone :) egzos için bunlar her türlü daha işlevli
Mesaj otomatik birleştirildi:

78 cfm fanlar var aerocool RGB veya silverstone :) egzos için bunlar her türlü daha işlevli
Silverstone 94 cfm mesela Air blazer modeli 275 TL RGB hemde pwm

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Mesaj otomatik birleştirildi:

Silverstone 94 cfm mesela Air blazer modeli 275 TL RGB hemde pwm
Kardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.

AF yani "A"ir "F"low fan değil. Hava akışı o yüzden düşük. CFM'i yüksek arıyorsan Corsair AF bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Engin İMREN
Kardeş hani bu SP fan ya: "S"tatic "P"pressure. Radyatörde VB. yerlerde kullanmak için.

AF yani "A"ir "F"low fan değil. Hava akışı o yüzden düşük. CFM'i yüksek arıyorsan Corsair AF bakabilirsin.
valla tam yazıcaktım corsair i bi araştırın öyle gelin derim adamlar fanların arkasına kanatcık koymuş niye hava dağılmadan direkt gitsin diye

Top Bottom