MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 623
Red switch mi bu ürün kullanan var mı acaba Red switch bir klavye arıyorum da
Her tuşu ayrı aydınlatabiliyorsunuz. İcue için değişik temalarda profillerde indirebilirsiniz. Fakat klavyede yay sesi problemi var sanırım ona göre alın. Violalar baya sessiz switchler bu arada.Hocam bişi da sorucam rgb ler tek tek tuşların arkasında mi aydınlatma yoksa bölgesel mi bide tuş sesi nasıl acaba ilk defa duydum sw leri internetim de az bakamıyorum
Aldım hocam klavyeyi kullanıyorum şuan bayada memnunum dediğiniz gibi yay sesi problemi var bazı sık kullandığım tuşlarda o yay sesi sadece ses olarak mu eksisi var acbaa başka zararı var mıHer tuşu ayrı aydınlatabiliyorsunuz. İcue için değişik temalarda profillerde indirebilirsiniz. Fakat klavyede yay sesi problemi var sanırım ona göre alın. Violalar baya sessiz switchler bu arada.
Sesten başka zararı yok hocam.Aldım hocam klavyeyi kullanıyorum şuan bayada memnunum dediğiniz gibi yay sesi problemi var bazı sık kullandığım tuşlarda o yay sesi sadece ses olarak mu eksisi var acbaa başka zararı var mı
İyi o zaman ilk defa mekanik klavye kullanıyorum ve o yay sesi bazen rahatsız ediyor bazen hoşuma gidiyorSesten başka zararı yok hocam.
Cherry switch markası. Viola switchleri red'den daha sessiz switchler ama yay sesi sorunu var viola switchlerde. Ayrıca viola switchlerin yapısı daha farklı tuş fırlama vs. olmuyor, kötü tarafı temizlerken keycapler zor çıkıyor.hocam cherry switch noluyor red'den daha mı iyi aydınlatır mısn beni
En iyisi optik değil miCherry switch markası. Viola switchleri red'den daha sessiz switchler ama yay sesi sorunu var viola switchlerde. Ayrıca viola switchlerin yapısı daha farklı tuş fırlama vs. olmuyor, kötü tarafı temizlerken keycapler zor çıkıyor.
Kısaca red switche göre artısı sessiz olması, yay sesi sizin için problem değilse viola ile red arasında pek fark yok sanırım.
Değil aslında. Optikler genel olarak daha hızlı olsada pek fark olmuyor sanırım. Bana kalırsa sesi, aktiflik mesafesi vs. daha önemli. En iyi diye bir switch yok zaten kullanım amacına ve ne sevdiğinize göre değişir.En iyisi optik değil mi
gecikme düşük oluyor fps için birebirDeğil aslında. Optikler genel olarak daha hızlı olsada pek fark olmuyor sanırım. Bana kalırsa sesi, aktiflik mesafesi vs. daha önemli. En iyi diye bir switch yok zaten kullanım amacına ve ne sevdiğinize göre değişir.