Furkan/CharuSs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
1015 tl demiştiniz ben 1100tl lik den bahsediyorum
Ama ben bütcem en fazla 1000TL demiştim.1015 TL demiştiniz ben 1100tl lik den bahsediyorum
Pardon benim önerim bi klavye ye 1000 tl vermemeniz profesyonel olarak kullanmıycaksanız gampower güzel ürünler var ucuz yollu mekanik kalite probleminiz olmasın gampower ogre rgb calypso rgb kullanma fırsatı buldum 300 400 tl bi klavye için aşmış tabiri az gelirAma ben bütcem en fazla 1000TL demiştim.
Bence K68 RGB > K70 LUX RED. Dış görünüş olarak çok fark yok. Ses açma/kısma tekerleği var o da çok önemli değil bana kalırsa. RGB daha önemliRGB olması şart değilse K70 Lux Red öneririm, itopyada indirime girince fiyatı bayağı düşüyor.
Hocam bütcem en fazla 1000TL öneriniz varmı? en fazla 15 hadi 20TL aşabilirim 1000TL bütcem varken 400TL lik bir klavye almak saşma bence.Pardon benim önerim bi klavye ye 1000 TL vermemeniz profesyonel olarak kullanmıycaksanız gampower güzel ürünler var ucuz yollu mekanik kalite probleminiz olmasın gampower ogre RGB calypso RGB kullanma fırsatı buldum 300 400 TL bi klavye için aşmış tabiri az gelir
Hocam bütcem en fazla 1000TL öneriniz varmı? en fazla 15 hadi 20TL aşabilirim 1000TL bütcem varken 400TL lik bir klavye almak saşma bence.
Red switch diye boşuna dedim galiba.
300-400 ₺'lik klavyedeki switchler ile Cherry MX switch kullanan klavyelerin kalitesi aynı değil. Ayrıca CORSAIR'in taş gibi iCUE yazılımı var, GAMEPOWER'ın veya başka markaların yazılım desteği olmadığı bile oluyor. Arada cidden çok fark var.Pardon benim önerim bi klavye ye 1000 TL vermemeniz profesyonel olarak kullanmıycaksanız gampower güzel ürünler var ucuz yollu mekanik kalite probleminiz olmasın gampower ogre RGB calypso RGB kullanma fırsatı buldum 300 400 TL bi klavye için aşmış tabiri az gelir
Hocam K68 den hiç sorun yaşadınızmı?300-400 ₺'lik klavyedeki switchler ile Cherry MX switch kullanan klavyelerin kalitesi aynı değil. Ayrıca Corsair'in taş gibi iCUE yazılımı var, GAMEPOWER'ın veya başka markaların yazılım desteği olmadığı bile oluyor. Arada cidden çok fark var.
Tam 1 yıldır kullanıyorum, şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim.Hocam K68 den hiç sorun yaşadınızmı?
Teşekkür ederim.Tam 1 yıldır kullanıyorum, şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim.
Red switch diye boşuna dedim galiba.
Dostum önceden kullandıysan anlarsın ne demeye çalıştığımızıNe çok red switch seviyosunuz