Neler Yeni
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Şuan itopyada indirimde ve almayı düşünüyorum sizce alınır mı ve kullanan varsa tavsiye eder mi.
Bide klavye red switch ama sanki izlediğim bi inceleme videosunda sesi biraz fazlaydı yani blue switch gibiydi, sesi nasıl kullanan kişiler cevap verebilir mi
linkini bırakıyorum

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Şuan itopyada indirimde ve almayı düşünüyorum sizce alınır mı ve kullanan varsa tavsiye eder mi.
Bide klavye red switch ama sanki izlediğim bi inceleme videosunda sesi biraz fazlaydı yani blue switch gibiydi, sesi nasıl kullanan kişiler cevap verebilir mi
linkini bırakıyorum

Ürün red switch sesi fazla gelmez kendim hem k70 red kullandım şuan mevcut olarak k70 mk2 rgb kullanıyorum kırmızı renkten 1 sene sonra sıkılmam dersen al kullan derim ben sıkılmıştım bu yüzden rgb modele geçmiştim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabın
Kullanmıyorum ama deneyimledim alabilirsin gayet kaliteli ürün

Teşekkürler inşallah alıcam bugün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün red switch sesi fazla gelmez kendim hem k70 red kullandım şuan mevcut olarak k70 mk2 RGB kullanıyorum kırmızı renkten 1 sene sonra sıkılmam dersen al kullan derim ben sıkılmıştım bu yüzden RGB modele geçmiştim

Evet aslında tek renk kırmızı olması tek kötü yönü diyebilirim bende ama bu fiyata corsair marka bir mekanik klavye almak yani bence değer kırmızı sevdiğim bir renk zaten klavyelerde.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
linkini bırakıyorum

Corsairi her konuda destekliyorum.CEO sunu görsem anlından öpeceğim ya.Düşünmeden al

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Cevabın

Teşekkürler inşallah alıcam bugün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet aslında tek renk kırmızı olması tek kötü yönü diyebilirim bende ama bu fiyata corsair marka bir mekanik klavye almak yani bence değer kırmızı sevdiğim bir renk zaten klavyelerde.
Sağlamlık kalite tarafında herhangi bir şüpheniz olmasın zaten kullanırken ne kadar sağlam materyaller ile yapıldığını kendinizde göreceksiniz

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Alınır, fiyatı çok iyi şu an.