Öneri Corsair kulaklık

logitechg

80+
Reaksiyon skoru
257
Corsair hs35 almayı düşünüyorum sizce bu kulaklık fiyatını hakediyor mu?
Aynı fiyata daha iyi bir tercih varmi?

Dip ses olmamasını isterim.

Ben kullanıyorum, hak ediyor.

güzel bence o fiyata rampage drop plus var ama şuan stokta yok ben instagramına yazdım rampage in ağustosta gelicekmiş onu beklersen senin için daha iyi olur

Ben kullanıyorum, hak ediyor.
Eksi bir özelliğini söyleyebilir misin ben de almayı düşünüyorum da mikrofonu kötü diyorlar. Bir de oyunlar da ses rahat kasılabiliyor mu ?

Eğer mikrofonu önemli değil diyorsan alınabilir.
Birde kafayı sıkıyormuş galiba bir çok kişi öyle diyordu.
Ss arctis 1 veya rampage drop plus alırdm şahsen

Eksi bir özelliğini söyleyebilir misin ben de almayı düşünüyorum da mikrofonu kötü diyorlar. Bir de oyunlar da ses rahat kasılabiliyor mu ?
Ses kasma konusunda bir şey diyemem, o tarz oyunları oynamıyorum fazla. Mikrofonu bence oldukça iyi, neden kötü diyorlar bilmiyorum. Ses kalitesi de iyi. Eksisi saatlerce kulağında olursa kulağın biraz ağrıyabilir ama ben 1 dakikalığına çıkarınca düzeliyor nedense :) Fiyatının hakkını veriyor, büyük bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bütçeni arttırabilirsen arctis 1 alman daha iyi olur tabii ki.

Ses kasma konusunda bir şey diyemem, o tarz oyunları oynamıyorum fazla. Mikrofonu bence oldukça iyi, neden kötü diyorlar bilmiyorum. Ses kalitesi de iyi. Eksisi saatlerce kulağında olursa kulağın biraz ağrıyabilir ama ben 1 dakikalığına çıkarınca düzeliyor nedense :) Fiyatının hakkını veriyor, büyük bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar.
Padleri kumaş diye terletmiyor değil mi ? Sırf şu an kullandığım kulaklık aşırı terletiyor diye kumaş bir kulaklığa geçmek istiyorum.

Peki gamepower kizaru alınır mı sizce

Hayır, terletmiyor.
İştee aradığım cevap bu teşekkür ederim. 40 derecelik hava da deri kulaklıkla ölüyorum

Teşekkürler.

İştee aradığım cevap bu teşekkür ederim. 40 derecelik hava da deri kulaklıkla ölüyorum

Teşekkürler.
Benim eski rampage kulaklık da çok terletiyordu, fena bir şey o :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,173
Üyeler
189,222
Son üye