cemtastan2301
80+ Gold
İleride yine bir SSD almayı planlıyorum, sizce bu SSD piyasaya çıktığında alınır mı ? Taner abi tahmini 3000 lira diyor, bu fiyattan çıkarsa alayım mı ?
Okuma hızı benim hoşuma gitti, bence iyi gibi ama yine de almamak daha mı iyi ?MP600 Core bence fazla yüksek.
İmzanızdaki sitem için sn750, crucial p5 gibi modeller yeter bence.
Üst düzey render edit gibi işler yapmıyorsanız dediğim modeller fazlasıyla yeterli olacaktır.Okuma hızı benim hoşuma gitti, bence iyi gibi ama yine de almamak daha mı iyi ?
İleriye dönük bakıyorum biraz, bildiğiniz gibi oyunlar için SSD artık gerekli bir bileşen oldu. Belki ileride M.2 SSD'ler gerekli olabilir, bu yüzden düşünüyordum ama şuanlık dediğiniz gibi okuma ve yazma hızı fazla yüksek.Üst düzey render edit gibi işler yapmıyorsanız dediğim modeller fazlasıyla yeterli olacaktır.
Aradaki farkı da kolay kolay hissetmezsiniz zaten.
7K'nın standart oluşuna benim gözümde en az 6-7 yıl var ve o zamana çok daha iyi teknolojiler çıkacağı için çok daha f/p modeller olacaktır.İleriye dönük bakıyorum biraz, bildiğiniz gibi oyunlar için SSD artık gerekli bir bileşen oldu. Belki ileride M.2 SSD'ler gerekli olabilir, bu yüzden düşünüyordum ama şuanlık dediğiniz gibi okuma ve yazma hızı fazla yüksek.
Bana Kalırsa İmzadaki Sistem için Crucial P5 Yeter. Bir özellik vardı tam hatırlamıyorum onu yazılımdan açınca okuma yazma hızları 10K/10K Oluyordu. Muazzam bir şey. Bende yakında M2 SSD Aldığımca P5 Alacağım.İleride yine bir SSD almayı planlıyorum, sizce bu SSD piyasaya çıktığında alınır mı ? Taner abi tahmini 3000 lira diyor, bu fiyattan çıkarsa alayım mı ?
Benim dediğim 7k okuma hızı olan değil hocam, 4k olan. Crucial P5'e biraz göz gezdirdim ve hoşuma gitti, alınır mı ?7K'nın standart oluşuna benim gözümde en az 6-7 yıl var ve o zamana çok daha iyi teknolojiler çıkacağı için çok daha f/p modeller olacaktır.
O zamanlarda da yetersiz kalırsa kendi ssd'nizi uygun fiyata satıp o zamanın orta segment ssd'leri alınabilir.
Yanına soğutucu da alacaksanız alınır.Benim dediğim 7k okuma hızı olan değil hocam, 4k olan. Crucial P5'e biraz göz gezdirdim ve hoşuma gitti, alınır mı ?
Orijinal yazılım mı ?Bana Kalırsa İmzadaki Sistem için Crucial P5 Yeter. Bir özellik vardı tam hatırlamıyorum onu yazılımdan açınca okuma yazma hızları 10K/10K Oluyordu. Muazzam bir şey. Bende yakında M2 SSD Aldığımca P5 Alacağım.
Belleği tampon yapan şeyden bahsediyor.Orijinal yazılım mı ?
Evet evet. Crucialın kendi orjinal yazılımı. (Min 16 gb ram gerek.)Orijinal yazılım mı ?
Technopat test videosunu izleyebilirsinBelleği tampon yapan şeyden bahsediyor.
Crucialda var da 10K yapacağını hiç düşünmüyorum.
SN750'nin yazma hızı biraz düşük geldi bana, önerebileceğiniz soğutucu var mı ?Yanına soğutucu da alacaksanız alınır.
Soğutucu almayacaksanız soğutuculu sn750'lere bakabilirsiniz.