Corsair Psu alınır mı?

Repulser

80+
Reaksiyon skoru
32
Bende 2 senedie kullandığım Powe Boost Hive 650 watt 80 Plus Bronz psu var satıp ustune 200 tl koyarsam 2. El 1 sene
Kullanilmis corsair cx550 f beyaz modelini alabiliyorum mantiklimi sizce yoksa kullanmaya devammi etmeliyim
Corsair olan mining de kullanilmis

Bende 2 senedie kullandığım Powe Boost Hive 650 watt 80 Plus Bronz psu var satıp ustune 200 TL koyarsam 2. El 1 sene
Kullanilmis corsair cx550 f beyaz modelini alabiliyorum mantiklimi sizce yoksa kullanmaya devammi etmeliyim
Corsair olan mining de kullanilmis
Corsair alma ben kullanıyorum kronik sorunlu, fan sesinden cızırtı geliyor ve yük altına girince fan gürültülü oluyor

Alabilirsin, fiyatina gore iyi, alternatif olarak buna da bakabilirsin:

Pardon sifir alacaksin sandim, butcen ne kadardi?
Corsair alma ben kullanıyorum kronik sorunlu, fan sesinden cızırtı geliyor ve yük altına girince fan gürültülü oluyor
Yuk altina girince fanin gurultulu olmasi kronik sorun degildir, ya ortam kosullarina da bagli isinma vardir bundan dolayi fan ekstra yapar ve bu da PSU'nun sorunu degil, ya da fan profili agresiftir.
Coil whine da bir sorun degil, induktorleri elektrikle tetiklersen ses yaparlar.

Alabilirsin, fiyatina gore iyi, alternatif olarak buna da bakabilirsin:

Pardon sifir alacaksin sandim, butcen ne kadardi?

Yuk altina girince fanin gurultulu olmasi kronik sorun degildir, ya ortam kosullarina da bagli isinma vardir bundan dolayi fan ekstra yapar ve bu da PSU'nun sorunu degil, ya da fan profili agresiftir.
Coil whine da bir sorun degil, induktorleri elektrikle tetiklersen ses yaparlar.
Coil whine değıl garantiye verdim kronik sorunlu fan dediler değişim yaptılar

Kronik sorunlu fan mi? Kronik olsa 10 CX-F'ten 8'i bundan garantiye gider zaten, kronik sorunlu degil sadece sorunlu veya arizali demislerdir.
Anlamıyormusun knk Corsair Garantisine verdim Kronik sorunlu dedi değişim yaptılar İtopya

Anlamıyormusun knk Corsair Garantisine verdim Kronik sorunlu dedi değişim yaptılar İtopya
Kronik sorunlu dememislerdir diyorum ben de agir kacar diye, sadece arizali vs demislerdir cunku kronik demek diger CX-F unitelerinin cogunda da bu olacak demek ancak olmuyor. Anlamiyor musun diyip saldirinca bir seye care olmus olmuyorsun.

Elinde bir yazi var mi? Belki de kronik diye aklinda kalmistir oyle yazmamasina ragmen, yazdilarsa da kronik bir sey yok faninda.

Kronik sorunlu dememislerdir diyorum ben de agir kacar diye, sadece arizali vs demislerdir cunku kronik demek diger CX-F unitelerinin cogunda da bu olacak demek ancak olmuyor. Anlamiyor musun diyip saldirinca bir seye care olmus olmuyorsun.
Tm sen yanımdaydın sen daha iyi biliyorsun

Geri