🔥İndirim Corsair RM1000E 1000Watt 80+Gold Tam Modular Güç Kaynağı 🔥7.999₺

Rajintek Cratos A, Enermax DFX ise B sınıfı gözüküyor. Asıl soru bu iki üründe de kablo güncellemesi (PCIe 5.1) yapılmamış gözüküyor, bu çok güç çeken (5090 gibi) bir ekran kartında sorun oluşturmaz mı? Sanırım bu standartı yangın, kablo hasarı gibi sorunlardan dolayı güncellemişlerdi.

Rajintek Cratos A, Enermax DFX ise B sınıfı gözüküyor. Asıl soru bu iki üründe de kablo güncellemesi (PCIe 5.1) yapılmamış gözüküyor, bu çok güç çeken (5090 gibi) bir ekran kartında sorun oluşturmaz mı? Sanırım bu standartı yangın, kablo hasarı gibi sorunlardan dolayı güncellemişlerdi.
Cratos ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olarak revize edildi yalnızca türkiye'ye gelmedi hala. Ve 5090 alabilecek bir kişi neden Cratos alsın? Çalıştıramayacağından dolayı demiyorum. Yalnızca 5090'a tonla para verdikten sonra PSU'ya biraz daha verilmesi gerekli. Ki zaten 5090 için 1000W düşük kalıyor. Ayrıca 12x6 olsa bile hala yanma riski var. 12VHPWR'ye göre daha az sadece. Enermax D.F.X'de A tier sayılır. Cratos ile benzerler zaten.

Corsair'in iç bileşenleri iyi değil fiyatına göre. SPL tierlistte tier verilirken iç bileşene bakılmıyor genelde. O yüzden tam anlamıyla doğru bir tierlist değil.

Son düzenleme:
Cratos ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olarak revize edildi yalnızca türkiye'ye gelmedi hala. Ve 5090 alabilecek bir kişi neden Cratos alsın? Ayrıca 12x6 olsa bile hala yanma riski var. 12VHPWR'ye göre daha az sadece. Enermax D.F.X'de A tier sayılır. Cratos ile benzerler zaten.
Evet bir çok ürünün 5.1 i gelmedi. 5090 alacak kişi şimdi almaz da 6000 serisi çıkınca ucuzlarsa alır belki yada 4090 :) Kasadaki güç kaynağı en son ve nadir değiştirilen bir parça aslında, alınca en iyisini almak lazım ama bütçe meselesi tabii. Herkes 45 bin verip Asus Thor 3 'de alamaz. Bende 1200w-1300w araştırıyorum ve muhtemelen Nzxt C1200 3.1 olandan alacağım ama onda da beyaz yok ülkemizde enteresan bir şekilde.

Evet bir çok ürünün 5.1 i gelmedi. 5090 alacak kişi şimdi almaz da 6000 serisi çıkınca ucuzlarsa alır belki yada 4090 :) Kasadaki güç kaynağı en son ve nadir değiştirilen bir parça aslında, alınca en iyisini almak lazım ama bütçe meselesi tabii. Herkes 45 bin verip Asus Thor 3 'de alamaz. Bende 1200w-1300w araştırıyorum ve muhtemelen Nzxt C1200 3.1 olandan alacağım ama onda da beyaz yok ülkemizde enteresan bir şekilde.
O kadar para vermesine gerek yok zaten. HX1500İ'nin fiyatı 15.000TL şu anda. ASUS ROG THOR'ların hepsi kazık fiyattan satılıyor. Sundukları performansta üst düzey değil çoğu zaman. Yalnızca markaya para veriliyor.

tamir bela bir ürün abence almayın.

O kadar para vermesine gerek yok zaten. HX1500İ'nin fiyatı 15.000TL şu anda. ASUS ROG THOR'ların hepsi kazık fiyattan satılıyor. Sundukları performansta üst düzey değil çoğu zaman. Yalnızca markaya para veriliyor.
Evet asus tüm ürünlerde resmen ülkemizde kaymak alıyor, fanatiği çok. Corsair 1500'ü bende gördüm ama boyutları çok büyük (200mm) ve her kasaya sığmaz. Sizin gözüne çatan beyaz renk uygun fiyatlı (10-12 bin TL (1200w-1300w)) bir psu var mı hocam?

Geri