Corsair RM850E PSU 9070 xt ve 7800x3d ile uyumlu mu ?

EisantB

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba, bütün parçalarımı topladım geriye kasa ve PSU kaldı sadece ben de limitlerimin sonuna geldim. 10.000 tl'ye Corsair'ın 3500x kasasını almayı düşünüyorum içinde RM850E PSU bulunuyo bu PSU sistemi beslemeye yeter diye düşünüyorum fakat pin bağlantıları konusunda emin olamadım. Ekran kartı için 3 adet 8pinli bağlantıya ihtiyacım var. Araştırdığımda da net bir bilgi bulamadım sanırım 2 tane 8li pini var ama ek bir kablosuda varmış. Bilen varsa aydınlatabilirse çok sevinirim.
sistem parçaları :
Sapphire 9070 xt pulse
Ryzen 7 7800x3d
MSI B650 tomahawk
Lexar Thor 2x16gb 6000mhz

Rme çıkışları böyle. Ben rm850x güncel versiyonu kullanıyorum. Gayet stabil ve sorun olmadı. 850 yeterli diye düşünüyorum. Ama alacağınız ekran kartının beslemesini bilmiyorum o yüzden görselini ekledim. Am ben uyumlu diye biliyorum. Bir de video ekliyorum. Bir de ekran kartı ile beraber gelen kabloda dönüştürücü de olması lazım her ihtimale karşı.
format_webp.webp

Rme çıkışları böyle. Ben rm850x güncel versiyonu kullanıyorum. Gayet stabil ve sorun olmadı. 850 yeterli diye düşünüyorum. Ama alacağınız ekran kartının beslemesini bilmiyorum o yüzden görselini ekledim. Am ben uyumlu diye biliyorum. Bir de video ekliyorum. Bir de ekran kartı ile beraber gelen kabloda dönüştürücü de olması lazım her ihtimale karşı.
Alıntıyı görüntüle
çok teşekkür ederim hocam ekran kartının da zaten 2x8 pin girişi varmış yani yeterli gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri