Neler Yeni

Corsair Spec Delta Fan Problemi

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Evet sanırsam fan doğru dönüyor çünkü arkasından baktığımda ve kapa açıp baktığımda yalpaladığını görmedim ama ortası öyle gözüküyor ama kırmızı ışığı yanmıyor sence kasayı göndermeli miyim ya da sadece fanı göndersem yaparlar mı ki çünkü en az 2 hafta gider gibi bu iş için.
Sadece fanı kabul etmezler. Sen göndermeden önce iletişime geç müşteri hizmetleri ile. Onlara sor ne yapacağını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerem
Bir ışık için yaparlar mı hiç bilmiyorum. Bağlantıları kontrol ettiniz mi? Bilmiyorum açıkcası ben ışık için uğraşmazdım.
Tamamdır teşekkürler bende öyle düşünüyorum ama fan gönderirlerse memnun olucam açıkcası video attım ıncehesapa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece fanı kabul etmezler. Sen göndermeden önce iletişime geç müşteri hizmetleri ile. Onlara sor ne yapacağını.
Tamamdır teşekkür ederim yazdım umarım olumlu bir dönüş yaparlar çünkü 1 fan yüzünden 2 hafta daha yollayıp kasanın da kargoda zarar görmesini istemiyorum ama renk yanmaması can sıkıyor hoş değil.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Tamamdır teşekkürler bende öyle düşünüyorum ama fan gönderirlerse memnun olucam açıkcası video attım ıncehesapa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır teşekkür ederim yazdım umarım olumlu bir dönüş yaparlar çünkü 1 fan yüzünden 2 hafta daha yollayıp kasanın da kargoda zarar görmesini istemiyorum ama renk yanmaması can sıkıyor hoş değil.
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana 😉

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
aynen bekliycem bir o var bir de msi vigor var indirim bulduğum an yapışıcam .

@baltazar da böyle bir problem yaşıyordu diye hatırlıyorum bu sorun muhtemelen spec-delta kullanan herkeste var bende de var en üstteki fan yerinden fırlayacakmış gibi dönüyor

@DonanımFikir sende de böyle mi?
Da4 ü bende yeni aldım 550w olanı var en üstteki fan renklerini veriyor ama yalpalıyarak dönüyor aynı sorun bende de var el atmak lazım mı bu konuya böyle çalışsa zararı olur mu ?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Da4 ü bende yeni aldım 550w olanı var en üstteki fan renklerini veriyor ama yalpalıyarak dönüyor aynı sorun bende de var el atmak lazım mı bu konuya böyle çalışsa zararı olur mu ?
Arkadaşın dediği gibi bu yüzden öyle gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerem
Ön kapağı çıkar fam çalışırken kenarlarına bak ortasına odaklanma ve kasanın içinden de kontrol et, büyük ihtimal stickerdan dolayı yamuk görüyorsun ama değil.

Top Bottom