Hocam onu da yanlış anlamışsınız kasanın kapağını demedim kasanın tasarımı olarak dedim.kapalı her yeri kapalı ilk hali neyse o hiç bir şeyini ellemedim
üst tarafta toz filtresi var açık bırakmışlar üüst tarafını önde ızgara var biraz sol taraf temperli cam arka tarafta deliklerle açıkHocam onu da yanlış anlamışsınız kasanın kapağını demedim kasanın tasarımı olarak dedim.
Kasma var mı?hmm sadece 1dk lık oyun testi var oda şehirde gta 5 ile araba sürüyodum ordada gpu kullanıı felan baya düşüktü sonra ekran kartım güçlü olduğu için düşük olduğunu öğrendim istiyosan o videon un linkini atayım
Ekran kartın çok az kullanılıyor dostum.yok
burada video kullanılmıyorsa bunu yaz ilk çıkan videoya tıkla okullu oyunda kanalının videosuna
Grand Theft Auto V 2020 03 13 16 52 42
bunu ben reklam gibi olcak ama shiftdelete moderatörüne sormuştum ondan bu cevabı aldımEkran kartın çok az kullanılıyor dostum.
Ayarlar ultramıydı.bunu ben reklam gibi olcak ama shiftdelete moderatörüne sormuştum ondan bu cevabı aldım
Herhangi bir oyun oynarken GPU kullanımı tavan seviyelerde olmak zorunda değil.
Dandik bir ekran kartına da sahip değilsin.
İşlenmesi gereken veri miktarına göre değişir bu durum.![]()
ne darboğazı bro ne yaşıyonEkran kartından çok işlemci yüzünden darboğaz olabilir.