Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 DDR5 Ram 4499TL!

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Feridun Oztuna
mahallendeki bilgisayarcinin bir tik ustu cunku, 1 ay once sitesine girmeye calissaydin bet reklami gorurdun domainlerini caldirdilar cunku

Bu yollardan gectigimiz icin artik boyle yazip geciyoruz
alin diye onerdiginiz urunu malum site satiyor yalniz haberiniz varmi? adlarini yazamiyorum bile foruma. spam diye uyari veriyor :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,398
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu ramin M die versiyonu da var. A die olduguna emin misiniz?

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alper Uğurcan
haberiniz var ve cahil degilsiniz anlasilan. o zaman iki yuzlusunuz diyelim. yazdiklarinizdaki tutarsizlik az bir tutarsızlık değil çünkü :)
s*nerji meselesi sadece forum sahibiyle olan bir muhabbetten dolayi, s*nerjiden aldigin seylerde sorun cikarsa hala problemli o yuzden problem cikabilecek urunleri s*nerjiden onermem mesela

fakat diger siteler yasakli degil diye s*nerjiden daha iyi olmuyorlar

alakasiz yani takildikca sende anlarsin zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Feridun Oztuna
s*nerji meselesi sadece forum sahibiyle olan bir muhabbetten dolayi, s*nerjiden aldigin seylerde sorun cikarsa hala problemli o yuzden problem cikabilecek urunleri s*nerjiden onermem mesela

fakat diger siteler yasakli degil diye s*nerjiden daha iyi olmuyorlar

alakasiz yani takildikca sende anlarsin zaten
mesele malum sitenin sorunlu olmasi degil ki zaten. sizin o urunun saticisi sorunlu bu urunu alin derken, onerdiginiz saticinin daha sorunlu olmasi. buradaki tezatlik sikinti benim acimdan. anlarsiniz insallah sizde birgun...

indirim bitmis zaten daha fazla uzatmaya gerek yok. iyi gunler herkese.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alper Uğurcan
mesele malum sitenin sorunlu olmasi degil ki zaten. sizin o urunun saticisi sorunlu bu urunu alin derken, onerdiginiz saticinin daha sorunlu olmasi. buradaki tezatlik sikinti benim acimdan. anlarsiniz insallah sizde birgun...
bence s*nerji havada karada pckolik i tokatlar objektif degil tabii

konusurken indirim bitmis :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Feridun Oztuna
bir sorum olacaktı sana bende lexar ın 16x2 ddr5 ram i var xmp de kullanıyorum bir çift daha alıp 64 yapsam sistemde sorun yaşar mıyım?
ddr5 de anakartiniz cok iyi degilse 4 slot doldurmaniz iyi olmaz hocam. anakartinizin iyi olmasi sart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ramin M die versiyonu da var. A die olduguna emin misiniz?
tekrardan asrock ve gigabyte uzerinden kontrol sagladim hocam. beyaz olan modelini incelemisler hep. ancak hynix a chipset sikinti yok.

Bilal539

80+ Silver
ddr5 de anakartiniz cok iyi degilse 4 slot doldurmaniz iyi olmaz hocam. anakartinizin iyi olmasi sart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrardan asrock ve gigabyte uzerinden kontrol sagladim hocam. beyaz olan modelini incelemisler hep. ancak hynix a chipset sikinti yok.
Anakartım b650 carbon wifi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Feridun Oztuna
anakartiniz guzel hocam ancak ben kesin bir sey demek istemiyorum. tecrubeli bir arkadas yardimci olursa daha iyi olur. ben daha once hic takmadim 4 slot ddr5. xmp ayarlarini verirse opup basiniza koyun ama verir mi orasina bir sey diyemem. 16gb bellekler ile bir sorun yasamamaniz lazim bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Feridun Oztuna
hocam simdi fark ettim. ustte xmp ile kullaniyorum deyince intel zannettim islemcinizi. anarkart da carbon wifi deyince b650'ye dikkat etmemistim. amd sistemlerde 4 slot ddr5 cok sikinti. kendiniz de arastirin ancak ben tavsiye etmiyorum bu sekilde kullanmanizi. elinizdeki ramleri satip 32*2 gb bellek almak daha iyi olur sizin icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,726
Üyeler
172,726
Son üye
sunexjr
Top Bottom