@TECHNO bas şalgamı Emre abime, iyi gider bundan sonraEmeği için öncellikle @RevDeisDou Kardeşime teşekkür ederim.
Öncelikle Selamın Aleyküm elimde Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix RGB Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 ram lerden 2 adet bulunmaktaydı oc işlerinden anlamadığım için Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600Mhz cl16 kit aldım. Her ne kadar İşlemci oc denemeleri elimden gelsede Ram kısmında biraz hantal kalabiliyordum. Ve Xpm ile kullanabilceğim 3600Mhz cl16 17 yeter diyordum Ama saolsun @RevDeisDou kardeşimiz cok yardımcı oldu Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Default olarak Xmp kullanırken @RevDeisDou Kardeşim Çiplerin kaliteli olduğunu ve bunların daha yüksek hızlara daha düşük gecikmelerle çıkabilceğini söyledi ve 20dk lık ugraşın sonunda Ramlere oc yaptık Default olarak değerler.
Alıntıyı görüntüle
Son 20dk sonuncunda ulaştığımız değerler.
Alıntıyı görüntüle
Test şeklimiz Error suz bir şekilde tamamlanmıştır.
Alıntıyı görüntüle
Ellenmedi daha@RevDeisDou alt gecikmeler auto dimi
B Die’ın tüm olayı orda aslındaEllenmedi daha
TM5'de Anka cfg'si eklense daha iyi olabilir çünkü daha ağır işkenceler uyguluyor ve stabillikten kesin olarak emin olmanızı sağlıyor ama bu haliyle sorun çıkmıyorsa uğraşmaya gerek yok.Emeği için öncellikle @RevDeisDou Kardeşime teşekkür ederim.
Öncelikle Selamın Aleyküm elimde Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix RGB Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 ram lerden 2 adet bulunmaktaydı oc işlerinden anlamadığım için Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600Mhz cl16 kit aldım. Her ne kadar İşlemci oc denemeleri elimden gelsede Ram kısmında biraz hantal kalabiliyordum. Ve Xpm ile kullanabilceğim 3600Mhz cl16 17 yeter diyordum Ama saolsun @RevDeisDou kardeşimiz cok yardımcı oldu Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Default olarak Xmp kullanırken @RevDeisDou Kardeşim Çiplerin kaliteli olduğunu ve bunların daha yüksek hızlara daha düşük gecikmelerle çıkabilceğini söyledi ve 20dk lık ugraşın sonunda Ramlere oc yaptık Default olarak değerler.
Alıntıyı görüntüle
Son 20dk sonuncunda ulaştığımız değerler.
Alıntıyı görüntüle
Test şeklimiz Error suz bir şekilde tamamlanmıştır.
Alıntıyı görüntüle
Şuanlık buna razıyım hacımB Die’ın tüm olayı orda aslında
Teşekkür ederim hacım.Elinize sağlık Emre abi, güzel olmuş.
Şuanlık sorun çıkartmadı errors vermedi sağlıklı nur topu gibi.TM5'de Anka cfg'si eklense daha iyi olabilir çünkü daha ağır işkenceler uyguluyor ve stabillikten kesin olarak emin olmanızı sağlıyor ama bu haliyle sorun çıkmıyorsa uğraşmaya gerek yok.
Uykum var yarın yaparım .dB Die’ın tüm olayı orda aslında