Mail bakarsan faturası kesilmiş. Faturası kesildikten sonra iade edilmez zaten geçti gitti artık. Sende bak faturası geldiyse iptal etmezler uğraşılması zor biraz.Kargoya fln verilmemiş beyler öyle gözüküyor konuştum bugün verilecekmiş kargoya takip numarası yarın düşecek miş iptal yemeyiz umarım
Bedavaymış valla. stok yok!
tekrar stoğa girer mi ?
Media Markt genelde tekrardan stoga sokuyor bakın ara sira
Stok geldi MediaMarkt’aalamadan bitti yav
bi ben alamıyom snrm gözükmüyor stok yok diyorStok geldi MediaMarkt’a
Şimdi bitti evet, ben yazdığımda vardı.bi ben alamıyom snrm gözükmüyor stok yok diyor
az önce yazmışsınız hocam 1dk daha yeni oldu ne araŞimdi bitti evet, ben yazdığımda vardı.
Yok knk normal de direk iptal ediliyor dün 2 adet aldım iptal edildi yazıyor sonradan 1 adet aldım kargoya verildi ve faturası kesildi yazıyor gelir yüksek ihtimalleKargoya fln verilmemiş beyler öyle gözüküyor konuştum bugün verilecekmiş kargoya takip numarası yarın düşecek miş iptal yemeyiz umarım
Yoktu kardeşim. Senin mesajından 3dk önce ben sepete attım o ara stok bitti. Sen baktığında bug oldu büyük ihtimal.Şimdi bitti evet, ben yazdığımda vardı.
az önce yazmışsınız hocam 1dk daha yeni oldu ne ara
Bug da olabilir bilmiyorum. Uyugulamaya giridğim an gözüktü. Bende direk bura yazdım.Yoktu kardeşim. Senin mesajından 3dk önce ben sepete attım o ara stok bitti. Sen baktığında bug oldu büyük ihtimal.
Kaç tane almıştınBende gece aldım sonuç iptal üstelik parayı da çektiler sabah 10 da iade etmisler