kablosuzu da kablolu gibi güzel performans veriyorsa neden olmasın2850 liran olsa alırmısın
Yazılım güncellemesi ile çözüldü.aynı soruyu sanada sorayım ozaman hocam
2 yıl önce 799 liraya almıştım, bu fiyata değer mi bilmiyorum ama çok rahattı.zamlar gelmeden alayım diyorum sizce daha iyisi varmıdırCORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011202-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Çok iyi bi kulaklık olmuş o zaman, bendeyken vardı çok rahatsız ediyordu (depremden önce)yok usta düzelttiler onu yazılımı artık düzgün çalışıyor. Kurulum yaparken ince bi trick var öyle kurarsan problemsiz kullanabilirsin
nays yüzünden alamadım hocam inşallah alamadıgıma pişman olmam2 yıl önce 799 liraya almıştım, bu fiyata değer mi bilmiyorum ama çok rahattı.
Hafif bi dip ses sorunu vardı, Kendi EQ ayarları bence iyi değil, uygulamasından EQ Ayarı yapmalısınız, kablosuzu bende ortalama 7-8 saat gidiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi bi kulaklık olmuş o zaman, bendeyken vardı çok rahatsız ediyordu (depremden önce)
Niye hocam nays ne alakanays yüzünden alamadım hocam inşallah alamadıgıma pişman olmam
sarı siteden sıfır hyper x c2 wireless düşünüyorum
WOEKWIWHELGŞFĞKDEODKSPDLSODKAPDMaylık yatırma limitim dolmuş yatıramadım çekip başka yere yatırayım dedim çekme limitiniz dolmuş dediler
Bu tür platformlarda normal, paranı harcatmıyorlar resmen.valla parama el koydular ya